🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl in Margriet Reisspecial

HolaBarcelona.nl in Margriet Reisspecial

Echt te gek vond ik het toen ik het zag! HolaBarcelona.nl is namelijk als blog uitgepikt door de redactie van Margriet als een van de leukste cityblogs in de Margriet Reisspecial. Hoe cool is dat? Onder andere vonden ze mijn tips over reizen met kinderen, de plattegronden die ik gebruik en de informatie over fietsen in Barcelona bijzonder interessant. Bekijk hieronder mijn foto’s van het artikel uit de Margriet Reisspecial 2015 om het compleet verhaal te lezen!

En uiteraard, voor nog meer vakantie-ideeën raad ik je aan om de Margriet Reisspecial dat nu in de winkels ligt te halen.

Margriet Reisspecial 2015 met HolaBarcelona.nl
HolaBarcelona.nl in Margriet Reisspecial 2015
HolaBarcelona.nl getipt in Margriet Reisspecial 2015

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie