Home » Op pad met Marta

Op pad met Marta

Wil je Barcelona aan de hand van een local ontdekken? Boek dan nu een en van mijn tours en ga met mij op pad! Als een geboren en getogen Barcelonesa vind ik het fantastisch om mijn stad aan anderen te laten zien. Die passie en interesse deel ik dan graag met jou tijdens mijn tours. Of je voor de highlights groepstour of de privé tour kiest, met mij zal je altijd een gezellige tijd beleven en een heleboel nieuwe dingen zien en leren over deze fantastische stad!

> Boek nu een tour met Marta!

Ga je mee op pad?

Tijdens de Barcelona highlights tour breng ik je langs alle hoogtepunten die je niet mag missen in het centrum van Barcelona, plus een aantal verborgen spots die alleen de locals kennen.

We slenteren door de oude smalle straten van de Gotische wijk en bezoeken de meest markante plekken terwijl ik je alles over de geschiedenis van Barcelona vertel. Uiteraard met een goede dosis aan tips en leuke weetjes die je niet direct in de reisgidsen zal vinden.

Enkele highlights die in de tour meegenomen worden zijn: de Ramblas, de Kathedraal, het Plaça del Rei, het Plaça Reial, het Parc de la Ciutadella en de Arc de Triomf.

Handig om te weten:

  • Prijs per persoon is € 45,-
  • Start om 10:00 bij Passeig de Gràcia 1 (Apple Store op Plaça de Catalunya)
  • Eind om ± 13:00 bij de Arc de Triomf
  • Taal is in het Nederlands
  • Groepsgrote is maximaal 12 personen
  • Boeken gaat via mijn Calendly omgeving
  • De tour gaat alleen door als er minimaal 2 deelnemers zijn
Ja ik wil deze tour volgen 🙂

🤩 Wil je liever een privé tour? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Maak kennis met het échte Barcelona

Iedereen heeft wel een beeld bij Barcelona: de Sagrada Família, de Ramblas, FC Barcelona, de tapas en het strand… Maar deze stad heeft nog zo veel meer te bieden! En dat is precies wat ik je tijdens mijn tours wil laten ervaren. Niet enkel de standaard toeristische dingen, maar een rondleiding die het échte Barcelona laat zien. Het Barcelona van de locals.

Als een geboren en getogen Barcelonesa met veel passie en interesse in mijn geboortestad, kan ik je als de beste door de straten van Barcelona rondleiden en de mooiste verhalen vertellen. Ik deel de geheimen van de stad, maar ook mijn persoonlijke ervaringen met Barcelona. Stel je vragen, wandel gezellig mee en samen creëren we een unieke ervaring. Ik heb er zin in! En jij?

Wat ga ik zien tijdens de tour?

Kies je voor de Barcelona highlights tour, dan bezoeken we in een ochtend de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum van Barcelona. Denk hierbij aan de Kathedraal, de beroemde Ramblas, de charmante pleinen Plaça Reial en Plaça del Rei en het populaire stadspark La Ciutadella. Maar ook zullen we wat plekjes gaan ontdekken die niet in de reisgidsen staan 🤫.

Wie geeft de tours?

Alle tours worden door mijzelf, Marta Rubio, gegeven. Ik ben in 1986 in Barcelona geboren en heb daar mijn hele leven gewoond totdat ik in 2008 naar Nederland emigreerde. Daar ging ik studeren en werken, leerde ik de Nederlandse taal en ontstond mijn website Barcelona met Marta.

Sinds de zomer van 2023 ben ik weer woonachtig in Barcelona en kan ik jullie in mijn geboortestad rondleiden en al mijn favoriete plekken laten zien. En de leukste manier om Barcelona te ontdekken is natuurlijk met een echte local op pad gaan.

👉 Lees hier meer over mij en krijg een beeld wie je gids is.

Waarom op pad gaan met Marta?

✓ Je gaat op pad met een echte Spanjaard die ook Nederlands kan.

✓ Je ziet veel nieuwe dingen en komt op plekken die alleen de locals kennen.

✓ Je leert over de geschiedenis, het leven en de cultuur van de stad.

✓ Je krijgt talloze tips van mij om je stedentrip nóg leuker te maken.

✓ Je kunt vragen stellen aan een echte local en leren over het leven in Barcelona.

Extra leuk: bij het boeken van een van mijn tours ontvang je als cadeau een mini gids in je inbox met mijn top Barcelona tips!

👉 ¡Si! Ik wil met Marta op pad 👈

Veelgestelde vragen

In welke taal zijn de tours?

De tours zijn in het Nederlands, maar ik spreek ook Engels, Spaans en Catalaans.

Wat is wel en niet inbegrepen bij de prijs?

Deelnemen aan de Barcelona highlights tour kost € 45,- per persoon. Hierbij zit inbegrepen een lokale gids die Nederlands kan (mijzelf!) en die je voor 3 uur gaat vergezellen en alles wat Barcelona te bieden heeft laat zien.

In de prijs zit niet inbegrepen: eten en drinken, vervoer of entreekaartjes.

Op welke dagen zijn de tours?

De tours vinden plaats van maandag tot en met vrijdag op specifieke dagen. Je kunt hiervoor de kalender raadplegen die op de highlights groepstour pagina staat of mij een mailtje sturen als je interesse hebt in een privé tour.

Ook als je speciale wensen of vragen hebt, kun je me altijd een mail sturen. Gebruik hiervoor de contact formulier of stuur een mail naar marta@barcelonametmarta.nl.

Hoe groot zijn de groepen?

Om de leukste tourbeleving te kunnen geven en om geen last te zijn voor de medebewoners in de stad, zijn de groepen klein. Er mogen maximaal 12 deelnemers aan een rondleiding mee doen.

Hoe werkt het boekingsproces?

Je kunt een tour boeken via Calendly. Kies een beschikbare datum, vul je gegevens in en nadat je de aanvraag hebt gestuurd, stuur ik je de bevestiging en de betaallink naar het opgegeven e-mailadres. Zodra de betaling is voltooid, is je boeking afgerond, en heb je een plek in de tour gereserveerd.

Wat is het annuleringsbeleid?

Een tour wordt vooraf betaald en mocht je onverhoopt niet kunnen of de tour willen afzeggen, dan is dat mogelijk al heb ik wel een paar spelregels, lees meer hierover in de algemene voorwaarden.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.