Home » Ga op pad met Marta » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen voor groepstours én privé tour via BarcelonametMarta.nl.

1. Betaling en facturen

Alle prijzen van van Barcelona met Marta zijn eindprijzen en inclusief BTW tenzij anders vermeld. De tours zijn exclusief vervoers- of entreekosten, eten en drinken (tenzij anders vermeld).

Na je boeking sturen we je een bevestiging met daarin een verzoek voor een betaling. De betaling kan je voldoen door een bankoverschrijving op het genoemde IBAN-nummer of door middel van het betalingsportaal verder te noemen, Mollie. Bij betaling via Mollie zijn de transactiekosten inbegrepen (Ideal en Bancontact). Bij betaling via de creditcard kunnen transactiekosten in rekening worden gebracht.

Na de betaling ontvangt de klant een betalingsbevestiging. Een factuur kan alleen via email worden aangevraagd, zorg dat je duidelijk aangeeft op welke (bedrijfs-)naam en adres deze moet worden opgemaakt.

Betaal je niet binnen de termijn van 7 dagen dan sturen we je een herinnering. Heb je na deze herinnering binnen 5 dagen nog niet betaald, dan zullen we je boeking annuleren en vervalt je plekje bij de tour.

2. Wat als je je boeking wilt annuleren?

Mocht je onverhoopt de tour willen of moeten annuleren dan gelden daarvoor de volgende regels:

  • Annuleren tot 10 dagen voor aanvang van de tour krijg je 90% van de betaling terug.
  • Annuleren tot 4 dagen voor aanvang van de tour krijg je 50% van de betaling terug.
  • Annuleren tot 24 uur voor aanvang van de tour krijg je 25% van de betaling terug.
  • Annuleren minder dan 24 uur voor aanvang van de tour is 0% van de betaling terug.

De belangrijkste reden hiervoor is dat ik maar een beperkt aantal plekken vrij heb voor deelnemers en hiervoor tijd vrij maak en houdt in mijn agenda.

Annuleringen dienen per e-mail of whatsapp te worden doorgegeven.

3. Wat als wij moeten annuleren

Als Barcelona met Marta de tour moet annuleren door bijvoorbeeld (extreem) slecht weer, ziekte of andere omstandigheden dan zullen we in overleg met de klant of een nieuwe datum plannen of 100% van de aanbetaling terugstorten.

Barcelona met Marta zal deze communicatie per e-mail of whatsapp afstemmen.

4. Deelneming aan de tours met Barcelona met Marta is op eigen risico

We gaan samen op pad door de wereldstad Barcelona waar we niet alleen zijn. Dat betekent dat je als deelnemer (klant) ook moet realiseren dat er sprake is van een bepaald risico (denk bijvoorbeeld aan zakkenrollers of verkeerssituaties). Je bent als deelnemer van een tour op eigen risico. Barcelona met Marta aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel – welke schade of letsel dan ook – ten gevolge van ongevallen, diefstal of anders.

Aansprakelijkheid van Barcelona met Marta voor schade of letsel is in ieder geval beperkt cq. uitgesloten overeenkomstig de terzake geldende internationale verdragen. Barcelona met Marta aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor schade waarvoor aanspraak op vergoeding bestaat uit hoofde van een verzekering of uitkering van overheidswege.

5. Force Majeure (overmacht)

Er is geen enkele verplichting tot vergoeding wanneer de uitvoer van je boeking is verhinderd of beïnvloed, of je ondervindt anderszins schade of verlies, door overmacht. Met force majeur (overmacht) wordt bedoeld iedere gebeurtenis, die niet te voorkomen is of voorzien had kunnen worden, zoals oorlog, rellen, oproer, terroristische activiteiten, brand, natuur- of andere soorten rampen of soortgelijke gebeurtenissen buiten onze macht.

Heb je nog vragen over deze voorwaarden? Stuur ons dan even een berichtje.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.