🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Mijn Barcelona Tips » Weekend Barcelona

Weekend Barcelona

Ben je van plan om een paar dagjes tussenuit te zijn en wil je graag Barcelona bezoeken, dan is het handig als je je reis van tevoren goed voorbereid. In mijn Barcelona weekendgids laat ik je zien hoe je het beste uit je weekendje Barcelona haalt. Naast alle nuttige tips en informatie, geef ik je een complete dagplanning om het beste van Barcelona in slechts een paar dagen te zien. Zodoende ben je verzekerd van een geweldig ervaring en hoef je je niet druk maken over de inhoud van het programma!

Is Barcelona leuk voor een weekendje weg?

Jazeker, Barcelona is in vele opzichten de perfecte stedentrip bestemming voor een weekendje weg. De vluchttijden en prijzen zijn vrij gunstig, je hebt grote kans op mooi weer en in een veelzijdige stad als Barcelona is er altijd wel wat leuks te zien en te doen. Daarnaast kun je in Barcelona heerlijk shoppen en lekker uit eten gaan. Dat maakt van Barcelona een geweldige bestemming voor een korte citytrip.

Wat te doen tijdens een weekendje weg Barcelona?

Natuurlijk wil je de hoogtepunten van de stad verkennen, even langs het strand flaneren of misschien zelfs een voetbalwedstrijd bij Camp Nou mee pikken. Dat kan allemaal zeker in een weekend tijd, mits je deze goed van tevoren voorbereid.

Om je hierbij te helpen heb ik een speciale Barcelona weekend gids gemaakt, waarbij je een complete dagplanning krijgt voor 2 of 3 dagen in Barcelona.

Kant-en-klare reisschema voor een weekendje Barcelona

Ontdek Barcelona in 2 of 3 dagen aan de hand van mijn tips! Ik mijn Barcelona weekend reisgids geef ik je alle informatie die je nodig hebt bij een weekendje Barcelona, plus een complete reisschema om het meeste uit je tijd in Barcelona te halen.

Met mijn Barcelona weekend reisgids weet je straks precies wat je per dag gaat doen, welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn en waar je lekker kunt eten. Je bespaart hiermee een hoop tijd en moeite.

Dit is wat je krijgt als je mijn Barcelona stedentrip gids bestelt:

  • Een PDF van meer dan 50 pagina’s met al mijn tips voor de ultieme Barcelona stedentrip;
  • Een complete daggids voor 2 of 3 dagen in Barcelona;
  • Praktische tips voor een weekendje Barcelona;
  • Persoonlijke tips voor leuke hotels, winkels en restaurants.

Ben je klaar voor een fantastische weekendje weg in Barcelona?

Heb je zin om Barcelona te ontdekken aan de hand van de tips van een local en ga je voor maar 2 of 3 dagen naar Barcelona? Download dan nu mijn speciale Barcelona weekend gids! Zo weet je straks wat je allemaal kunt doen in die twee (of drie) dagen, zonder dat je uren online moet zoeken.  Bovendien ga je op pad met de tips van een echte local waardoor de ervaring alleen maar leuker wordt.

De Barcelona weekend gids zal binnenkort te downloaden zijn via mijn webshop voor slechts €3,95.

Zie ook mijn andere reisschema’s:

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.