De beste tips van een local!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van komende evenementen en nieuws uit Barcelona? Meld je dan nu aan voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief van Barcelona met Marta! Elke maand stuur ik een nieuwsbrief vol tips, de laatste blogartikelen en nieuws uit Barcelona.

Gratis mini-gids met de nieuwste hotspots van Barcelona bij aanmelding

Meld je nu aan voor de Barcelona met Marta nieuwbrief en ontdek waar je moet wezen om lekker te eten en drinken in Barcelona! Direct na het voltooien van de aanmelding ontvang je een gratis mini-gids met meer dan 20 nieuwe hotspots en persoonlijke favorieten, die zeker een bezoek waard zijn!

Meld je hier aan

Vul het onderstaande formulier in en ontvang een keer per maand de laatste artikelen, nieuwtjes over de stad, aanbiedingen en mijn persoonlijke tips en evenementen voor de komende maanden in Barcelona. Inschrijven is gratis en je e-mailadres blijft bij mij altijd veilig. Je kunt je altijd afmelden en/of e-mailadres wijzigen door op de links onderaan in de nieuwsbrief te klikken.

Aanmelden

* indicates required

Let op: door je e-mailadres in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring van BarcelonaMetMarta.nl en geef je ons automatisch toestemming om je maandelijks een nieuwsbrief te sturen.

Wil je je afmelden?

Dat kan! Mocht je je willen afmelden voor de Barcelona met Marta nieuwsbrief klik de link hieronder en volg alle stappen om je af te melden.

Afmelden van de nieuwsbrief

Tip!

Wil je oude nieuwsbrieven zien? Het archief met oude nieuwsbrieven is terug te zien door hier te klikken.