🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Leuke Barcelona nieuwsbrief

Leuke Barcelona nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van komende evenementen, acties en nieuws uit Barcelona? Meld je dan nu aan voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief van Barcelona met Marta! Elke maand stuur ik een nieuwsbrief vol tips, de laatste blogartikelen, kortingsacties en nieuws uit Barcelona. Word je lid van de nieuwsbrief, dan ontvang je nog eens een gratis PDF met mijn top tips voor een bezoek aan Barcelona.

Meld je hier aan

Vul het onderstaande formulier om de nieuwsbrief van Barcelona met Marta te ontvangen.

Aanmelden

* indicates required

Let op: door je e-mailadres in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring van BarcelonaMetMarta.nl en geef je ons automatisch toestemming om je maandelijks een nieuwsbrief te sturen.

Hoe werkt de nieuwsbrief

Eens per maand ontvang je als nieuwsbrief lid een nieuwsbrief van mij. Daarin vertel ik je over de laatste nieuws en tips over Barcelona, krijg je als eerste te horen als er iets leuks op de website of webshop staat, en ontvang je leuke (en vaak exclusieve) acties.

Inschrijven is gratis en je e-mailadres blijft bij mij altijd veilig. Je kunt je altijd afmelden en/of e-mailadres wijzigen door op de links onderaan in de nieuwsbrief te klikken.

Voor het maken en versturen van de nieuwsbrief maak ik gebruik van Mailchimp, een zeer bekend en vertrouwd platform voor e-mailbezorging.

Nu met gratis mini gids erbij!

Bovendien krijgt iedereen die zich aanmeld op mijn nieuwsbrief een leuke mini gids waarmee de pret voor jullie stedentrip naar Barcelona kan beginnen!

Hoe krijg je de mini gids?

Nadat je je aanmelding hebt voltooid, ontvang je in de bevestigingsmail een speciale link waarmee je de mini gids met mijn top tips kunt downloaden.

De mini gids is een PDF van meer dan 20 pagina’s vol tips en prachtige foto’s. Daarmee hoop ik jullie een beetje te kunnen inspireren in het plannen van jullie reis naar Barcelona.

Wil je je afmelden?

Dat kan! Mocht je je willen afmelden voor de Barcelona met Marta nieuwsbrief klik de link hieronder en volg alle stappen om je af te melden.

Wil je oude nieuwsbrieven zien?

Het archief met oude nieuwsbrieven is terug te zien door hier te klikken.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.