🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Samenwerken met Marta

Samenwerken met Marta

Barcelona met Marta is de enige Nederlandstalige website over Barcelona geschreven door een geboren en getogen Barcelonesa. Op deze website verzamel Marta Rubio haar tips over Barcelona met als doel het Barcelona van de locals te delen. Marta schrijft daarnaast reisgidsen, maakt content voor social media en videos voor haar YouTube kanaal. Wil je meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden, lees dan verder.

Barcelona met Marta in het kort

Barcelona met Marta is als hobby ontstaan in 2011 maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste reissites over Barcelona in Nederland en Vlaanderen.

Op BarcelonaMetMarta.nl (voorheen HolaBarcelona.nl) verschijnen wekelijks nieuwe artikelen over de nieuwste hotspots, leukste plekken en verborgen juweeltjes van Barcelona, naast allerlei restaurant reviews, evenementen en handige tips.

Op de informatie pagina’s van Barcelona met Marta worden de belangrijkste onderwerpen behandeld: van vervoer in de stad tot aan leuke hotels, lekkere tapasbars, restaurants en uiteraard alle must-sees. En daarbij met de unieke tips van een local, wat de ervaring in Barcelona alleen maar rijker maakt!

Marta produceert en verkoopt tevens haar eigen digitale reisgidsen die voor een unieke stedentrip naar Barcelona zorgen en heeft een YouTube kanaal waarin ze de kijkers in het Barcelona van de locals mee neemt.

Door het groot bereik is Barcelona met Marta een gevestigd platform geworden voor bedrijven die zich focussen op de reisindustrie in Barcelona en Catalonië en hun brand awareness in Nederland en Vlaanderen willen verbeteren.

Ben je op zoek naar een content creator en online influencer waarmee je samen kunt werken en je merk sterker maken onder de doelgroep van reizigers die geïnteresseerd zijn in Barcelona en Catalonië, dan ben je bij Barcelona met Marta aan het goede adres.

Doelgroep van de website

  • Stedentrippers en Barcelona liefhebbers
  • 73% vrouwen / 26% mannen
  • 18 – 54 jaar
  • 66% uit Nederland / 15% uit België / 15% uit Spanje

Samenwerkingsmogelijkheden

Barcelona met Marta werkt samen met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, onder andere affiliate netwerken, reis- en hotelorganisaties, vluchtmaatschappijen, PR- en mediabureaus en verschillende kleine ondernemers gevestigd in Barcelona.

Om de content uniek, interessant en relevant te houden voor de lezers zijn alle samenwerkingen met Barcelona met Marta maatwerk.

Enkele voorbeelden van eerdere samenwerkingen zijn:

Diensten

Mits de content past bij de doelgroep en focus van Barcelona met Marta, is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan. Barcelona met Marta staat open voor onder andere:

  • Sponsored content (advertorials)
  • Sponsored YouTube video’s
  • Social media posts
  • Bannering en promoties
  • Reviews

Interviews

Barcelona met Marta staat altijd open voor interviews! Heb je iets met Barcelona, heb je er gewoond, en wil je je tips met andere delen, neem dan contact op met Barcelona met Marta.

Freelance tekstschrijver

Barcelona met Marta deelt graag haar kennis over Barcelona, Catalonië en Spanje onder andere door tekstuele opdrachten aan te nemen en gastblogs te schrijven voor leuke websites zoals Takemeto.nl en Girls Who Magazine. Enkele paginas waar ik regelmatig voor schrijf:

Neem contact op met Marta (marta@barcelonametmarta.nl) voor een overzichtelijke media kit en om alle mogelijkheden rustig te bespreken of mail gerust je ideeën.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.