De beste tips van een local!

Samenwerken

Barcelona met Marta is als hobby ontstaan in 2011 maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste reissites over Barcelona in Nederland en Vlaanderen. Met een bereik van meer dan 75.000 potentiële klanten per maand, is BarcelonaMetMarta.nl een gevestigd platform geworden voor bedrijven die zich focussen op de reisindustrie in Barcelona en Catalonië en hun brand awareness in Nederland en Vlaanderen willen verbeteren.

Barcelona met Marta in cijfers

Website (bron: Google Analytics jaar 2019):

 • 37.000 bezoekers per maand
 • 25.000 unieke bezoekers per maand

Social media (maart 2022):

 • Facebook: 3.591
 • Twitter: 1.649
 • Instagram: 2.461
 • Pinterest: 29.400

Nieuwsbrief (maart 2022):

 • 1.724 abonnees

Barcelona met Marta in het kort

Op BarcelonaMetMarta.nl (voorheen HolaBarcelona.nl) verschijnen wekelijks nieuwe artikelen: de nieuwste hotspots, leukste plekken en verborgen juweeltjes van Barcelona, naast allerlei restaurant reviews, nieuwe evenementen en handige tips.

Deze informatie wordt onder andere via social media en in de maandelijkse nieuwsbrief van Barcelona met Marta gedeeld.

Op de informatie pagina's van Barcelona met Marta worden de belangrijkste onderwerpen behandeld: van vervoer in de stad tot aan leuke hotels, lekkere tapasbars, restaurants en uiteraard alle must-sees. En daarbij met de unieke tips van een local, wat de ervaring in Barcelona alleen maar rijker maakt!

Daarnaast produceert en verkoopt sinds 2016 Barcelona met Marta haar eigen reisgidsen. Hiermee wil Barcelona met Marta de ervaring om naar Barcelona te reizen met de tips van een local vereenvoudigen en dat lezers makkelijk mee op pad kunnen.

Dus ben je op zoek naar een online influencer waarmee je samen kunt werken en je merk sterker maken onder de doelgroep van reizigers die geïnteresseerd zijn in Barcelona en Catalonië, dan ben je bij Barcelona met Marta aan het goede adres.

Mijn doel

Mijn doel als influencer is om lezers te inspireren en ze kennis laten maken met alles wat er te doen is in Barcelona en vooral het Barcelona van de locals.

Doelgroep van de website

 • Stedentrippers en Barcelona liefhebbers
 • 63% vrouwen / 37% mannen
 • 18 - 54 jaar
 • 63% uit Nederland / 17% uit België / 15% uit Spanje

Samenwerkingsmogelijkheden

Barcelona met Marta werkt samen met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland, onder andere reis- en hotelorganisaties, vluchtmaatschappijen, PR- en mediabureaus en verschillende kleine ondernemers gevestigd in Barcelona. Om de content uniek, interessant en relevant te houden voor de lezers zijn alle samenwerkingen met Barcelona met Marta maatwerk.

Influencer Marta Rubio, geboren en getogen in Barcelona, maakt haar eigen content, produceert beeld en video materiaal en zorgt dat de informatie op Barcelona met Marta altijd up to date is. Marta is ook actief op het gebied van social media en heeft een groot netwerk met Barcelona liefhebbers weten op te bouwen.

Mits de content past bij de doelgroep en focus van Barcelona met Marta, is het mogelijk om een samenwerking aan te gaan. Barcelona met Marta staat open voor onder andere:

Advertorials

Laat je merk / product / bedrijf bekend worden onder de doelgroep van Barcelona met Marta via een redactionele publicatie. Enkele voorbeelden:

Reviews

Stuur Barcelona met Marta een product of op pad en laat haar een eerlijk review schrijven over je product / bedrijf. Enkele voorbeelden:

Persreizen

Stuur Barcelona met Marta op reis en laat je bestemming / activiteit in de schijnwerpers staan. Barcelona met Marta zal tijdens en na de reis de lezers eerlijk informeren over de ervaring.

Bannering

Koop banner posities binnen Barcelona met Marta en laat je campagnes zien bij de juiste doelgroep.

Nieuwsbrief

Promoot je merk / product / bedrijf in de maandelijkse nieuwsbrief van Barcelona met Marta. Een overzicht van de nieuwsbrieven van Barcelona met Marta is hier terug te vinden.

Uitgelichte tip

Er zijn meerdere mogelijkheden om je product te laten opvallen op Barcelona met Marta. Neem als voorbeeld het promoblok van 'Baja Bikes'.

Winactie

Winacties waarbij de lezers van Barcelona met Marta wat leuks kunnen winnen zijn altijd welkom op Barcelona met Marta. Enkele voorbeelden:

Social Media

Barcelona met Marta heeft inmiddels meer dan 38.700 volgers (via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube). Laat Barcelona met Marta via social media je campagnes promoten voor extra exposure.

Interviews

Barcelona met Marta staat altijd open voor interviews! Heb je iets met Barcelona, heb je er gewoond, en wil je je tips met andere delen, neem dan contact op met Barcelona met Marta.

Freelance tekstschrijver

Barcelona met Marta deelt graag haar kennis over Barcelona, Catalonië en Spanje onder andere door tekstuele opdrachten aan te nemen en gastblogs te schrijven voor leuke websites zoals Takemeto.nl en Girls Who Magazine. Enkele paginas waar ik regelmatig voor schrijf:

Neem contact op met Marta (marta@barcelonametmarta.nl) voor een overzichtelijke media kit en om alle mogelijkheden rustig te bespreken of mail gerust je ideeën.