🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Reizen Reageer
Home » Blog » Leuk om te doen: op taal- en cultuurreis met Flow Languages!

Leuk om te doen: op taal- en cultuurreis met Flow Languages!

Advertorial – Zeg nu zelf: waar kun je een taal beter leren dan in het land zelf? Juist! Daarom gaat Flow Languages de grens over met speciale taal- en cultuurreizen. Ze bieden je tijdens deze reis een goede mix: van het leren van de taal tot het ontdekken van alles wat Barcelona op cultureel en culinair gebied te bieden heeft. Een ideale combinatie: je leert de taal dus niet alleen theoretisch aan, maar kunt er daarna meteen mee aan de slag. En het leuk is: van 5 t/m 8 oktober 2018 staat deze bijzondere reis naar Barcelona weer op het programma!

Reisprogramma

Wat ga je precies doen? In grote lijnen is het programma als volgt: in de ochtenden zijn er interactieve, theoretische taallessen. Je gaat aan de slag in een van de twee groepen: de beginners of de wat verder gevorderden. Zo zorgt Flow Languages ervoor dat je les krijgt op jouw niveau. De groepen zijn klein, zodat er voor iedereen individuele aandacht is en je de taal snel aan kunt leren. De lessen zijn ook heel praktisch ingericht: je leert de beginselen van de Spaanse taal en de basisgrammatica, maar ze gaan ook aan de slag met je woordenschat. Op deze manier kun je het meteen toepassen zodra je de stad ingaat!

In de middagen (na de lessen) ga je in de praktijk aan de slag met het toepassen van de taal, en leer je meer over de Spaanse cultuur en Barcelona. Dit doen ze bijvoorbeeld door middel van een (fiets)tour door de stad, een workshop tapas maken, een bezoek aan het Casa Batlló en een wijnproeverij. Voor ieder wat wils dus! Zo kom je op diverse mooie, monumentale en onvergetelijke plekken van Barcelona.

Flow Languages Taal- en cultuurreis Barcelona
Taal- en cultuurreis Barcelona

Flow Languages zorgt voor…

… inspirerende interactieve lessen in het centrum van de stad, inclusief lesmateriaal;
… o.a. een bezoek aan het Casa Batlló, een wijnproeverij en een workshop tapas maken;
… les van ervaren docenten Spaans;
… de perfecte combinatie tussen taal en cultuur;
… de mogelijkheid om alles wat je leert direct in de praktijk te brengen;
… intensieve begeleiding van het team van Flow Languages.

¿Cuánto cuesta?

De kosten voor de lessen plus alle excursies bedragen €400,-. Vind je het fijner als we de overnachtingen en de vluchten ook voor je regelen? Geen probleem! Dan kun je kiezen voor als ‘All-in’-pakket: vlucht, hotel, lessen en excursies zijn dan inbegrepen en de totale kosten zijn €1.100,-. De enige kosten die je dan nog hebt zijn de eigen uitgaven en de maaltijden en drankjes. De deskundige, persoonlijke en gezellige begeleiding is natuurlijk altijd inbegrepen!

Wil jij ook graag een woordje mee kunnen spreken in het Spaans? En wil je Barcelona (nóg) beter leren kennen? Dan is deze reis misschien iets voor jou!

 • Praktische informatie:
  Wat: taal- en cultuurreis naar Barcelona met Flow Languages
  Voor wie: voor beginners en gevorderden
  Wanneer: van 5 t/m 8 oktober 2018
  Prijs: €400 (voor lessen en excursies) of €1.100 (‘all-in’-pakket inclusief vlucht, hotel, lessen en excursies)
  [button size=”medium” url=”https://www.flowlanguages.nl/taal-en-cultuurreis-barcelona/” text=”Boek nu >” target=”_blank” color=”orange” ]

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie