🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Mijn Barcelona Tips » Barcelona in één dag

Barcelona in één dag

Ben je van plan om een dagtrip te maken naar Barcelona, bijvoorbeeld vanuit de Costa Brava of de Costa Daurada? Of maak je een tussenstop in Barcelona en wil je de stad in een dag verkennen, maar je weet niet waar te beginnen? Dan heb ik wat leuks voor je, namelijk een kant-en-klare reisschema voor 1 dag Barcelona!

Wat kun je zien in 1 dag?

Barcelona in een dag bezoeken is zeker mogelijk. Ondanks dat Barcelona een grote stad is dat veel te bieden heft, zijn de meest bekende attracties wel in een dag te bezoeken. Zo is het oude stadscentrum vrij compact en goed te lopen, en voor de wat meer afgelegen bezienswaardigheden, zoals de Sagrada Família en het Park Güell, zijn er bussen, taxi’s en metro’s die je er naartoe in een mum van tijd brengen.

Maar omdat je waarschijnlijk nog niet goed bekend bent met de stad Barcelona en geen tijd hebt om het hele internet uit te pluizen naar de beste routes of tips voor een dagje Barcelona, heb ik een speciale gids geschreven die je laat zien wat je allemaal kunt doen in een dagje Barcelona.

Mijn gids voor een dagje Barcelona

Je kunt op de bonnefooi naar Barcelona gaan en je laten verrassen door deze stad. Maar het beste als je het maximale uit je bezoek aan Barcelona wilt halen is om je dag alvast van tevoren te plannen. En wat is er nou leuker dan op pad te gaan met de tips van een local?

In mijn reisgids Barcelona in 1 dag vind je alles wat je nodig hebt als je een dagje Barcelona aan het plannen bent: een kant-en-klare reisschema (incl. plattegrond) die je langs de belangrijkste must-sees brengt en allerlei nuttige tips en leuke adressen bevat voor de beste Barcelona-ervaring. Zo weet je straks precies waar je heen moet als je het beste van Barcelona in een dag wilt zien.

Reisplanning Barcelona in 1 dag ebook

Wat houdt deze gids in?

Als geboren en getogen Barcelonesa, kan ik je als beste door deze stad begeleiden en je de leukste plekken en alle must-sees laten zien.

In mijn reisgids Barcelona in 1 dag geef ik je een duidelijke reisschema om Barcelona in één dag te bezoeken plus allerlei tips waarmee je je bezoek aan Barcelona nog leuker en aangenamer kunt maken.

De gids houdt in:

  • Voorbereidingstips voor een dagje Barcelona (vervoer, parkeerplek, tickets…);
  • Uitgestippelde reisschema voor een dagje Barcelona langs alle hoogtepunten;
  • Plattegrond die je op Google Maps kunt openen;
  • Veel local tips om van dit bruisende stad aan zee te genieten!

Na het lezen van deze reisgids weet je precies hoe je je dag gaat invullen tijdens je bezoek aan Barcelona en ken je een aantal goede eetadressen en insider tips om je bezoek aan Barcelona nog leuker te maken.

Je hoeft je bovendien geen zorgen meer te maken over parkeren of reizen met het ov, hoe je van A naar B komt, en waar je onderweg lekker kunt eten, want dat heb ik allemaal voor je alvast uitgezocht!

Heb je zin gekregen om op pad te gaan met mijn tips, download dan nu je exemplaar via de webshop.

Hoe bestel je de gids?

Deze gids is beschikbaar zijn via mijn webshop. De gids is alleen in digitaal formaat verkrijgbaar (als PDF) en is goed te lezen op de laptop, iPad of de mobiele telefoon. Prijs: € 3,95.

Ga je langer dan een dag naar Barcelona? Zie ook mijn andere reisschema’s:

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.