🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Reizen naar Barcelona » Overnachten in Barcelona » Groepsaccommodatie Barcelona

Groepsaccommodatie Barcelona

Kom je met je familie, groep vrienden of collega’s naar Barcelona en ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie? Dan wil je uiteraard dat iedereen het naar zijn zin heeft! Het beste hiervoor is om voor een nette hotel te kiezen met alle voorzieningen: van een aangename gezamenlijke ruimte, zwembad en een bar tot aan gratis wifi en tv op de kamer, gratis ontbijtbuffet en fitnessruimte. Zo kan zich hier iedereen, jong of oud, prima vermaken! En aan de hand van het doel van jullie vakantie (cultureel, zakelijk, ludiek…), kun je vervolgens voor de juiste locatie kiezen die naar jullie wensen voldoet. Hier alvast een selectie van mijn favoriete groepsaccommodaties in Barcelona en mijn tips om een geschikte groepsaccommodatie in Barcelona te vinden.

Mijn tips voor groepsaccommodaties in Barcelona

Ramblas Apartments

Check beschikbaarheid

Bird House

 

Check beschikbaarheid

Green House Hotel

Check beschikbaarheid

Stay Together

Check beschikbaarheid

Hoe vind je een groepsaccommodatie in Barcelona?

Reis je met je een groep mensen naar Barcelona, dan wil je het liefst samen in een accommodatie of hotel voor groepen verblijven. Maar waar en hoe vind je die? Als je op zoek bent naar een fijne groepsaccommodatie in Barcelona, volg dan mijn tips:

  1. Maak gebruik van een goede boekingssite. Mijn persoonlijke favoriete site voor het zoeken naar hotels is altijd Booking. Ze beschikken van een van de grootste hotel databases, zo ook voor groepen in Barcelona! Je kunt dus gerust je hotelkamer zoektocht op internet bij Booking.com beginnen en eventueel bij andere vergelijking- en beoordelingssites je hotelkeus nog te dubbelchecken om er zeker te zijn van de prijs en kwaliteit.
  2. Zorg dat het hotel bij jullie budget en wensen past. Vraag eerst aan de groep wat ze per persoon per nacht aan de kamer uit willen geven en wat voor wensen ze hebben voordat je op zoek gaat naar een geschikte groepsaccommodatie en voorkom op deze manier teleurstellingen. Kijk ook naar de eventuele indeling van de kamers en bespreek het eerst met de groep.
  3. Selecteer waar je wilt overnachten op basis van reviews van anderen groepen. Zet tijdens je zoekopdracht de filters aan om zo alleen de hotels te zien die gereviewd zijn door groepen, en laat ze rangschikken aan de hand van de reviews. Zo kun je in een oogopslag de beste hotels in Barcelona voor groepen vinden.
  4. Kies voor de juiste locatie. Kies de locatie van jullie hotel aan de hand van het doel van jullie bezoek. Zo kunnen vriendengroepen en vrijgezellenpartijen het beste in het centrum en de oude stad logeren, om zo ’s nachts uit te kunnen stappen. Diegene die komen om te winkelen of sightseeing kunnen in de buurt van Passeig de Gràcia overnachten en voor zakelijke reizen zijn hotels bij Plaça Espanya en El Fòrum het mest geschikt.

Aan de hand van jullie reisperiode en budget zullen jullie worden beperkt tot een aantal opties. Let op bij het kiezen van je groepsaccommodatie wat de voorzieningen zijn, dat het hotel een goede ligging heeft en dat het goede reviews van andere groepen heeft.

Voor echte grote groepen zoals tijdens een schoolreis of teamuitje naar Barcelona, is het aan te raden om bij een ‘residencia’ te boeken. Dit soort groepsaccommodaties zijn het meest geschikt voor echte grote groepen: ze zijn scherp geprijsd en worden voorzien van allerlei leuke activiteiten en voorzieningen om de groep te vermaken (van grote gezamenlijke ruimtes tot aan tuinen, terrassen en zwembaden om zich te ontspannen).

Let op: bij het boeken van meerdere kamers tegelijkertijd kunnen er extra toeslagen of afwijkende voorwaarden van toepassing zijn. Lees daarom altijd de voorwaarden van het hotel eerst goed door.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.