🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Reizen naar Barcelona » Vervoer naar Barcelona » Vliegen naar Barcelona » Parkeren bij Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport

Bij Eindhoven Airport zijn er meerdere parkeerterreinen aanwezig waar je tot uiterlijk 24 uur voor vertrek een parkeerplaats kunt reserveren. Wil je je auto zo dicht mogelijk bij de passagiersterminal zetten, parkeer dan op de parkeerterreinen P0, P1, P3, P4 of P5. Voor kort parkeren kun je terecht op P1 (tot maximaal 2 uur) of P0 (voor langer dan 2 uur), voor lang parkeren kun je naar parkeerterreinen P3, P4 en P5 gaan. Vanaf P8 word je met een gratis shuttlebus naar de terminal gebracht. Hier zijn de meest budgetparkeerplaatsen, waar je al voor € 7,- per dag kunt parkeren. Maar als je voordeliger wilt parkeren voor een lange periode, dan kun je beter ervoor kiezen om via Quick Parking Eindhoven je auto te parkeren.

Kort parkeren bij Eindhoven Airport

Kom je mensen ophalen of brengen naar Eindhoven Airport, dan kun je je auto parkeren bij de parkeerzones P1 en P0, die het dichtst bij de terminal liggen. Hier hoef je van tevoren geen reservering te maken.

  • P1 Gold Parking: de “Kiss & Ride” zone van het vliegveld Eindhoven mag je maximaal 2 uur geparkeerd staan. De eerste 10 minuten zijn gratis. Er wordt hier momenteel aan een parkeergarage gebouwd.
  • P0 Gold Parking: als je langer dan 2 uur op het parkeerterrein blijft staan, dien je hier te parkeren.

Lang parkeren bij Eindhoven Airport

Wanneer je langer wilt parkeren op Eindhoven Airport, dan is het het beste om een parkeerplek te reserveren bij een van de verschillende langparkeerterreinen. Daarmee profiteer je van een gunstiger tarief en weet je dat je auto goed bewaakt wordt.

Lang parkeren op het officiële parkeerterrein van Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport zijn meerdere officiële parkeerterreinen, enkele daarvan op loopafstand van de terminal. De voordeligste optie is wel P8, dat op 10 minuten met de pendelbus van de terminal ligt. Zorg ervoor dat je van tevoren een parkeerplek hebt gereserveerd om er zeker van te zijn dat je kunt parkeren. Hieronder vind je een overzicht van alle parkeeropties rondom Eindhoven Airport.

  • P3 Silver Parking: op slechts 5 minuten loopafstand van de terminal. De tarieven voor P3 starten vanaf € 17,- per dag.
  • P4 Bronze Parking: gedeeltelijke overdekte parkeergarage op slechts 7 minuten loopafstand van de terminal. Bereikbaar voor kort en lang parkeren, indien vooraf gereserveerd. De tarieven voor P4 starten vanaf € 11,- per dag.
  • P5 Bronze Parking: op slechts 7 minuten loopafstand van de terminal. De tarieven voor P5 starten vanaf € 10,- per dag.
  • P8: op slechts 10 minuten van de terminal met de gratis shuttlebus. De tarieven voor P5 starten vanaf € 7,- per dag.

Goedkoop lang parkeren bij Eindhoven Airport

Rondom Eindhoven Airport zijn er verschillende bedrijven die lang parkeren aanbieden, vaak ook nog met scherpere tarieven. Omdat ze iets verder van het vliegveld af liggen, bieden ze dan ook een gratis ophaal- en brengservice.

Valet parking bij Eindhoven Airport

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van valet parkeren. Hierbij kun je doorrijden tot aan de vertrekterminal bij Eindhoven Airport en je auto door een professionele en ervaren chauffeur op een beveiligd parkeerterrein laten parkeren. Als je terugkomt van je reis, staat de chauffeur met je auto weer te wachten voor de vertrekhal en kun je gelijk verder naar je huis of werk rijden.

Het voordeel van het valet parkeren is dat je snel de vertrekhal in kan zonder tijdverlies of het zoeken naar een parkeerplaats. Je auto staat veilig geparkeerd en wordt bewaakt. En bij terugkomst kun je weer snel huiswaarts keren. Deze service wordt uiteraard ook op Eindhoven Airport aangeboden, onder andere door Centralparking.

[su_divider top=”no” divider_color=”#D1D0CE” link_color=”#000000″ size=”1″ margin=”10″]
[su_row][su_column size=”1/3″]Centralparking valet parking
[/su_column] [su_column size=”2/3″]

Tip: reserveer alvast je valet parking
Ontdek het comfort van valet parking via Centralparking, de grootste valet service van Nederland. De chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om je auto aan te nemen of terug te brengen. Ook als je op het laatste moment nog een parkeerplaats nodig hebt! Zowel voor kort of lang parkeren.

[button size=”medium” url=”http://www.centralparking.nl/parking/?tt=16547_12_74543_valetparkingeindhoven&r=%2F” text=”Boek nu” target=”_blank” rel=”nofollow noreferrer noopener” color=”orange” ][/su_column][/su_row]
[su_divider top=”no” divider_color=”#D1D0CE” link_color=”#000000″ size=”1″ margin=”10″]

Kaart Eindhoven Airport

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.