🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Home » Reizen naar Barcelona » Vervoer naar Barcelona » Vliegen naar Barcelona » Parkeren bij Rotterdam Airport

Parkeren bij Rotterdam Airport

Bij de luchthaven van Rotterdam, Rotterdam The Hague Airport, zijn er meerdere parkeerterreinen waar je tot uiterlijk 24 uur voor vertrek een reservering voor een parkeerplaats kunt maken. Parkeerterreinen P1, P2, P3, P6 en P10 zijn de meest gunstige parkeerterreinen, op loopafstand van de terminal. Voor lang parkeren kun je gebruik maken van P1, P3 of P10, al is P10 de goedkoopste. Op Rotterdam Airport parkeer je je auto al vanaf € 4,- per dag. Maar als je lang en voordelig wilt parkeren, dan kun je er beter voor kiezen om via Quick Parking Rotterdam je auto te parkeren.

Kort parkeren bij Rotterdam Airport

Kom je met de auto naar Rotterdam Airport en wil je daar kort parkeren, dan zijn er meerdere plekken waar je je auto kunt parkeren.

  • Kiss & Ride: voor het snel brengen en ophalen van passagiers kun je gebruik maken van de Kiss & Ride strook op het Airportplein vlakbij het luchthavengebouw. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
  • P2 en P6: voor kort parkeren kun je gebruik maken van P2, dat direct voor de terminal ligt. Op slechts 2-3 minuten lopen ligt ook P6. Voor beide parkings kun je het beste online van tevoren een plek reserveren; dan ben je voordeliger uit dan wanneer je niet reserveert en kun je door middel van kentekenherkenning snel op- en afrijden.

Lang parkeren bij Rotterdam Airport

Vlieg je naar Barcelona vanuit Rotterdam The Hague Airport en wil je daar met je auto komen, dan kun je het beste een parkeerplek reserveren bij een van de verschillende langparkeerplaatsen. De meeste langparkeerterreinen rondom Rotterdam The Hague Airport liggen op loopafstand van de luchthaven en zijn zeer betaalbaar, met prijzen die rond de €4,- per dag beginnen. Zo weet je dat je auto veilig geparkeerd staat en kun je met een gerust hart je vakantie beginnen.

Lang parkeren op het officiële parkeerterrein van Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport beschikt over meerdere officiële parkeerterreinen waar je lang kunt parkeren. P10 is de voordeligste optie wat dat betreft, dichtbij de luchthaven van Rotterdam. P10 ligt op ongeveer 8 tot 10 minuten lopen van de terminal en is mede door de lage kosten een zeer aantrekkelijke optie wanneer je lang op vakantie gaat. Hier kunnen echter alleen klanten die vooraf een plekje geboekt hebben gebruik van maken. Eenmaal ter plekke gaat het op- en afrijden van P10 heel snel en gemakkelijk dankzij de kentekenherkenning. Nog dichterbij zijn de langparkeerterreinen P1 en P3.

Goedkoop lang parkeren bij Rotterdam Airport

Naast de officiële parkeerterreinen zijn er andere bedrijven die lang parkeren bij Rotterdam Airport voor een voordelig tarief aanbieden. Omdat ze iets verder weg liggen van het vliegveld, bieden ze dan ook een gratis shuttlebus aan voor klanten. Deze parkeerplaatsen zijn allemaal goed bewaakt op een afgesloten terrein dat 24/7 beschikbaar is tegen de voordeligste parkeertarieven. Het is aan te raden om de services en het aanbod van deze bedrijven eerst te vergelijken alvorens een parkeerplek te boeken.

[su_divider top=”no” divider_color=”#D1D0CE” link_color=”#000000″ size=”1″ margin=”10″]
[su_row][su_column size=”1/3″]Quick Parking Rotterdam
[/su_column] [su_column size=”2/3″]

Tip: voordelig parkeren via Quick Parking Rotterdam
Goedkoop lang parkeren op Rotterdam The Hague Airport? Boek je parkeerplaats op Rotterdam Airport via Quick Parking Rotterdam en geniet van de meest voordelige parkeertarieven. Bij Quick Parking Rotterdam zit je op slechts 1,5 km van de vertrekhal. Quick Parking Rotterdam biedt haar klanten een luxe shuttlebus aan die je in 3 minuten gratis van en naar de terminal brengt. Extra fijn: er wordt voor iedereen apart gereden, dus er zijn geen wachttijden. Parkeren doe je op een 100% bewaakt en afgesloten terrein dat 24/7 geopend is voor de voordeligste parkeertarieven.

[button size=”medium” url=”http://tc.tradetracker.net/?c=18632&m=12&a=74543&r=parkerenrotterdam&u=%2F” text=”Boek nu” target=”_blank” rel=”nofollow noreferrer noopener” color=”orange” ][/su_column][/su_row]
[su_divider top=”no” divider_color=”#D1D0CE” link_color=”#000000″ size=”1″ margin=”10″]

Valet parking bij Rotterdam Airport

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van valet parkeren. Hierbij kun je doorrijden tot aan de vertrekterminal bij Rotterdam Airport en je auto door een professionele en ervaren chauffeur op een beveiligd parkeerterrein laten parkeren. Als je terugkomt van je reis, staat de chauffeur met je auto weer te wachten voor de vertrekhal en kun je gelijk verder naar je huis of werk rijden.

Het voordeel van het valet parkeren is dat je snel de vertrekhal in kan zonder tijdverlies of het zoeken naar een parkeerplaats. Je auto staat veilig geparkeerd en wordt bewaakt. En bij terugkomst kun je weer snel huiswaarts keren. Deze service wordt uiteraard ook op Rotterdam Airport aangeboden, onder andere door Centralparking.

[su_divider top=”no” divider_color=”#D1D0CE” link_color=”#000000″ size=”1″ margin=”10″]
[su_row][su_column size=”1/3″]Centralparking valet parking
[/su_column] [su_column size=”2/3″]

Tip: reserveer alvast je valet parking
Ontdek het comfort van valet parking via Centralparking, de grootste valet service van Nederland. De chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar om je auto aan te nemen of terug te brengen. Ook als je op het laatste moment nog een parkeerplaats nodig hebt! Zowel voor kort of lang parkeren.

[button size=”medium” url=”http://www.centralparking.nl/parking/?tt=16547_12_74543_valetparkingrotterdam&r=%2F” text=”Boek nu” target=”_blank” rel=”nofollow noreferrer noopener” color=”orange” ][/su_column][/su_row]
[su_divider top=”no” divider_color=”#D1D0CE” link_color=”#000000″ size=”1″ margin=”10″]

Kaart Rotterdam Airport

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.