De beste tips van een local!

Leuk om te doen: Wie is de Rat Citytour

Toegevoegd op in Reizen
Wie is de Rat Citytour in Barcelona
Inhoudsopgave

Advertorial - Er zijn in Barcelona tal van tours en groepsactiviteiten om te doen, maar de Wie is de Rat Citytour is toch wel één van de leukste om mee te maken! Deze stadstour is gebaseerd op het bekende tv-programma "Wie is de Mol?" en laat je op een ludieke, spannende manier en spelenderwijs Barcelona ontdekken. Uiteraard is er een saboteur in de groep die je dient te ontmaskeren, iets wat de pret tijdens de stadstour alleen maar groter maakt!

De Wie is de Rat Citytour Barcelona

Wie is de Rat Citytour Barcelona
Speel Wie is de Rat in Barcelona

De Wie is de Rat Citytour is gebaseerd op het populaire tv-programma "Wie is de Mol?" en laat je Barcelona op een originele en leuke manier verkennen. Gedurende 2,5 uur ga je onderling, of tegen andere teams, de strijd met elkaar aan: je ontdekt de highlights van Barcelona terwijl je opdrachten uitvoert onder leiding van jullie eigen 'Art Rooijakkers', maar let op, want er is een 'rat' in jullie team aanwezig! En die komt liever niet alles over Barcelona te weten... Weet je de saboteur te vinden en het spel te winnen? Dan ga je met een leuke trofee naar huis!

Dit spannende spel is een unieke en originele manier om Barcelona te (her)ontdekken. Bovendien wordt de Wie is de Rat Citytour Barcelona gewoon in het Nederlands begeleid. Deze stadstour is hierdoor perfect als vrienden-, familie-, bedrijf-, of groepsuitje tijdens een stedentrip Barcelona. Maar ook stellen kunnen hier aan mee doen: een team bestaat uit ongeveer 3 tot 10 personen en indien je met een grote groep mensen komt, wordt de groep gesplitst en spelen jullie tegen elkaar. De kosten bedragen € 24,50 per persoon (€ 16,- voor kinderen tot 15 jaar oud).

Ben je benieuwd naar dit origineel spel, kijk dan snel op de site van Wie is de Rat Citytour en reserveer nu je plaats!

 • Praktische informatie:
  Wat: Wie is de Rat Citytour Barcelona
  Voor wie: vanaf 2 personen, familiereizen, schooluitjes, vriendengroepen en bedrijven (geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar)
  Wanneer: dagelijks om 10:30 uur of 16:00 uur (voor bedrijven en scholen kan de Wie is de Rat Citytour op iedere gewenste dag en tijdstip gestart worden)
  Duur: 2,5 uur
  Taal: Nederlands
  Prijs:€ 24,50 per persoon (€ 16,- voor kinderen tot 15 jaar oud)
  Boek nu >

Foto bron: Wie is de Rat Citytour

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je