🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Weer Reageer
Home » Blog » Warmste oktober ooit gemeten

Warmste oktober ooit gemeten

Barcelona verslaat een nieuw record voor de warmste oktober ooit. De temperaturen zijn zeer hoog in Catalonië, maar vooral op de centrale kust is de anomalie het meest uitgesproken.

Woensdag liep de temperatuur tot 32,4 graden in Barcelona. Deze temperatuur is zelfs hoger dan de hoogste van september. Mede hierdoor zijn de stranden nog steeds druk bezocht door vele toeristen en inwoners.

Oktober is meestal de maand wanneer de herfst in Barcelona begint, de blaadjes bruin worden, het wordt steeds kouder en wij eten kastanjes, ‘moniatos’ en panellets. Maar aangezien de warmte zijn er nog geen straatverkopers van kastanjes en moniatos te vinden. Experts verwachten geen grote verandering in het weer tot volgende week, dus voorlopig kun je in Barcelona van de zon genieten.

Lees meer: oktober in Barcelona.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie