🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Cultuur Reageer
Home » Blog » Tentoonstelling “The Early Paris Years. Picasso, 1900-1907″

Tentoonstelling “The Early Paris Years. Picasso, 1900-1907″

Het Museu Picasso in Barcelona zal tussen juni en oktober de tentoonstelling “The Early Paris Years. Picasso, 1900-1907” houden. Deze is geproduceerd in samenwerking met het Amsterdamse Museum Van Gogh en zal rond de 60 stukken van de Malaguense schilder tentoonstellen.

Ook andere artiesten zoals Cezanne, Van Gogh, Tolouse-Lautrec, Rodin of Gauguin die veel indruk op Picasso maakten zullen er bij zijn.

Deze expositie heeft als doel de artistieke evolutie van Picasso in Parijs tussen 1900 en 1907 te volgen, waar de artiest een leider van de avant-garde werd en nieuwe technieken ontdekte.

Lees meer: Picasso museum in Barcelona.

  • Praktische informatie:
    Wat: tentoonstelling “Devorar París. Picasso, 1900-1907”
    Waar: Museu Picasso, carrer Montcada 15-23
    Wanneer: van 29 juni tot 16 oktober 2011 (maandags gesloten)
    Prijs: normaal tussen € 10,- en € 8,- of gratis iedere eerste zondag van de maand

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie