🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Sport Reageer
Home » Blog » Barcelona World Race

Barcelona World Race

De Barcelona World Race is een internationale zeilwedstrijd die sinds 2007 in Barcelona georganiseerd wordt. Het is de enige race waarbij slechts twee zeilers per zeilboot zonder aan te leggen de hele wereld rond reizen.

De Barcelona World Race gaat van start in Barcelona en eindigt ook in Barcelona. Intussen moeten de schepen door drie kapen (Kaap de Goede Hoop, Kaap Leeuwin en de Kaap Hoorn Eilanden) en de straat van Cook geweest zijn. Het hele traject beslaat 25.000 zeemijl, dat is 46.300 km van lengte. Omdat er geen tussenstops zijn en de bemanning slechts bestaat uit twee personen is externe hulp wel toegestaan, maar onder bepaalde richtlijnen.

  • Praktische informatie:
    Wat: internationale zeilwedstrijd Barcelona World Race
    Waar: start en eindpunt haven van Barcelona
    Wanneer: 2014-2015 (volgende editie 2018-2019)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie