🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Leuk om te doen: Dance & Yoga Weekend in Barcelona

Leuk om te doen: Dance & Yoga Weekend in Barcelona

Dance & Yoga Weekend in Barcelona

Advertorial – Een weekend in het teken van yoga, dans en ontspanning, maar dan in Barcelona! Wie wil dat nou niet? De dames van het bedrijf PuenteHill dachten hetzelfde en lanceren daarom dit jaar hun eerste Dance & Yoga Weekend in Barcelona, dat plaats zal vinden in maart 2017. Een absolute aanrader voor dans- en yogaliefhebbers maar ook voor diegene die de voornemen heeft genomen om in 2017 extra lief voor zijn lichaam en geest te zijn!

Barcelona Dance & Yoga Weekend

Het Barcelona Dance & Yoga Weekend is een evenement van twee dagen waarbij deelnemers de kans krijgen om zich voor diverse yoga en danslessen in te schrijven met gerenommeerde leraren (zoals Catherine Stuyt, Erick Bacon, Krill Radev en Catherine Strawbridge). Of je nu een yoga addict bent, of juist een ervaren ballet danseres, het Barcelona Dance & Yoga Weekend biedt je de mogelijkheid om je kennis en ervaring uit te breiden en je lievelingssport uit te oefenen in het altijd bruisend Barcelona.

Tijdens het Dance & Yoga Weekend worden de volgende lessen aangeboden:

 • 3x yoga lessen per dag (drie verschillende lessen open voor iedereen)
 • 3x ballet danslessen per dag (voor verschillende niveaus; beginner, intermediair, gevorderd)
 • 3x jazz danslessen per dag (voor verschillende niveaus; beginner, intermediair, gevorderd)

Uit deze drie disciplines kun je je eigen programma samenstellen aan de hand van je wensen of interesses. Zo kun je dus bijvoorbeeld alle drie opties op een dag uit proberen of juist alleen de yogalessen volgen. Ook als je meer tijd over wilt hebben om de stad te bezichtigen, kun je je inschrijven voor maar één of twee lessen per dag. Lessen vinden plaats om 11:00, 12:45 en 14:30 uur en hebben een duur van anderhalf uur met een pauze van 15 minuten tussendoor.

De eerste editie van het Barcelona Dance & Yoga Weekend zal plaatsvinden in het weekend van 25 en 26 maart 2017 in een locatie vlakbij Plaça d’Espanya. Naast de yoga en danslessen worden ook sociale activiteiten aangeboden waar je aan deel kunt nemen, zoals een tapasavond met een begeleide fiets- of wandeltour door de stad of een té gekke helikoptervlucht boven Barcelona. Speciale arrangementen voor hotels en verblijfadressen worden ook aan de deelnemers aangeboden, maar het regelen van de accommodatie en de vliegtickets is uiteindelijk wel op eigen kosten. De kosten voor het Dance & Yoga Weekend zijn afhankelijk van hoeveel lessen je gaat volgen. Een volledige 2-dagen pakket waarbij je deel neemt aan 6 lessen kost bijvoorbeeld € 150,- p.p.. Maar je kunt ook kiezen om in deze twee dagen maar één (€ 110,- p.p.) of twee lessen (€ 135 p.p.) per dag te volgen. Op deze manier houd je meer tijd over om je dans en yoga weekend mooi te combineren met een leuke stedentrip Barcelona.

Dus ben je nieuwsgierig geraakt en wil je een unieke weekend in het teken van dans en yoga in Barcelona beleven, ga dan snel naar danceyogaworkshops.com/registration-form/ en schrijf je nu in!

 • Barcelona Dance & Yoga Weekend 2017Praktische informatie:
  Wat: Dance & Yoga Weekend in Barcelona
  Waar: vlakbij Plaça d’Espanya (metro Espanya (L1, L3 en L8))
  Voor wie: voor zowel beginnende als ervaren yoga- en dansliefhebbers
  Wanneer: op 25 en 26 maart 2017
  Duur: 1,5 uur per les
  Taal: Engels
  Prijs: het volledige pakket voor €150,-. Je kunt uit verschillende pakketen kiezen aan de hand van hoe veel lessen je wilt. Des te meer lessen je neemt, hoe voordeliger het wordt. Bekijk hier het complete overzicht en prijzenlijst. Let op: reizen en verblijfkosten niet inbegrepen.
  Tip: [highlight text=”boek je voor 31 januari, dan kun je profiteren van early bird kortingen!”] Dit evenement is natuurlijk ook geschikt voor Nederlanders of Belgen die woonachtig zijn in Barcelona en je kunt het als cadeau geven.
  [button size=”medium” url=”http://danceyogaworkshops.com/registration-form/” text=”Boek nu >” target=”_blank” color=”orange” ]

Foto bron: danceyogaworkshops.com

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie