De beste tips van een local!

Eat Street Barcelona

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave

Foodfestivals zijn in Barcelona al lang een bekend succes. Een van de pioniers van deze trend, Eat Street Barcelona, is afgelopen tijd bezig geweest om een maandelijks terugkerend foodfestival te organiseren, en met succes! Nu mogen wij op elke 2e zaterdag van de maand genieten van de lekkerste street food van Barcelona in de oude industriecomplex Nau Bostik in La Sagrera.

Eat Street foodfestival Barcelona

Eat Street is een heerlijk foodfestival waar je het lekkerste van street food uit de hele wereld kunt proeven. Maar liefst 18 getalenteerde chefs met hun nieuwe unieke gerechten zijn hier te vinden. Omdat de chefs iedere keer met wat nieuws komen, verveelt dit foodfestival eigenlijk nooit! Daarnaast worden er ook boerenmarkten gehouden, workshops en gastronomische lezingen gegeven, proeverijen van lokale bieren en wijnen georganiseerd... Dat allemaal met nog een paar dj's erbij die muziek spelen om te dansen. Kortom, alles voor een geslaagd foodie evenement!


Hun nieuwe locatie in de industriële Nau Bostik is ook heel gaaf en perfect voor de food trucks en alle evenementen die hier georganiseerd zullen worden. Alleen kan het wel snel druk worden, dus mijn tip is om er vroeg bij te zijn.

Lees meer: zie hier een overzicht van de leukste foodfestivals in Barcelona.

 • Praktische informatie:
  Wat: Eat Street Barcelona foodfestival
  Waar: Nau Bostik (Carrer Ferran Turné, 11)
  Metro: La Sagrera (L1 en L5)
  Wanneer: elke 2e (soms 3de) zaterdag van de maand, van 12:00 tot 23:00 uur (let op: in juli en augustus gesloten)
  Prijs: gratis; €5 max. per gerecht
  Tip: aantal deelnemers is beperkt dus kom er zo vroeg mogelijk bij om de lange wachtrijen te vermijden.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je