🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Openlucht bios in l’Illa Diagonal

Openlucht bios in l’Illa Diagonal

Tijdens de zwoele zomeravonden is er een plek waar je naartoe kunt gaan om van een film te genieten in het openlucht met het lekkerste eten: het winkelcentrum van l’Illa Diagonal.

Laatste update: 05/07/2019

Openluchtbioscoop in winkelcentrum

Bij de Jardins de Sant Joan de Déu, in het binnenplaats van het winkelcentrum l’Illa Diagonal, worden in de maand van juli verschillende filmavonden gehouden voor slechts 2 euro entree. Alle films zijn in de originele versie met Spaanse ondertiteling, dus dit evenement is ook geschikt voor buitenlanders die geen Spaans spreken.

De deuren openen om 21:00 uur en de films beginnen om 22:00 uur. Je kunt verder eten en drank kopen in de vele restaurants en terrassen rondom l’Illa Diagonal (let op: picknicken is niet toegestaan).

Filmagenda openluchtbioscoop Illa Diagonal 2019

De film avonden van dit jaar gaan onder de thema van dagelijkse helden. De filmagenda is dit jaar als vervolg:

4 juli: Campeones (Javier Fresser).
11 juli: Call me by your name (Lucas Guadagnino).
18 juli: Carmen y Lola (Arancha Echevarria).
25 juli: Figuras ocultas (Theodora Melfi).
1 augustus: Bohemian Rapsody (Byan Signer).

Tip: bekijk hier nog meer openluchtbioscopen Barcelona.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie