De beste tips van een local!

Sónar Festival

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave

Het festival voor elektronische muziek Sónar is een van de belangrijkste muziekfestivals van Barcelona en wordt iedere jaar in juni gehouden. Het festival mengt muziek met technologie en creativiteit en is een populaire ontmoetingsplek voor liefhebbers van dance, house, techno en elektronische muziek. De volgende editie van Sónar zal plaatsvinden op 18, 19 en 20 juli 2019.

Laatste update: 22/05/2023

Sónar Barcelona zorgt in drie dagen tijd voor een muzikale tocht over vijf continenten, op zoek naar de meest alternatieve sounds.

Met meer dan 155 optredens van artiesten uit meer dan 20 landen, is dit één van de grootste elektronische muziekfestivals ter wereld.

Sónar vindt plaats overdag bij Fira Montjuïc en 's avonds bij Fira Gran Via L'Hospitalet (voorheen was dat in het centrum van de stad, bij het CCCB en het hedendaagse kunstmuseum MACBA). Een abonnement voor het festival kost €195 p.p..

 • Praktische informatie:
  Wat: Sónar Barcelona
  Waar: overdag bij Fira Montjuïc (Avinguda Rius i Taulet) en 's avonds bij Fira Gran Via L'Hospitalet (Av. Joan Carles I, L'Hospitalet de Llobregat)
  Metro: Espanya (L1, L3 en L8) voor Fira Montjuïc en Europa | Fira (L8 en L9Sud) en Fira (L9Sud) voor Fira Gran Via L'Hospitalet
  Wanneer: van 15 t/m 17 juni 2023; overdag van 13:00 tot 23:00 uur (donderdag tot 24:00) en 's avonds vanaf 21:00 uur
  Prijs: festival abonnement vanaf €195 p.p.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je