De beste tips van een local!

Nieuwe winkel van Manolo Blahnik geopend in Barcelona

Toegevoegd op in Shoppen
Inhoudsopgave

Vanaf juni kunnen alle fashionista's in Barcelona echte Manolo Blahnik's hakken kopen. Het schoenenmerk dat groot werd door de serie Sex and the City heeft in Barcelona zijn vijfde winkel in Europa geopend en de tweede in Spanje na Madrid.

De nieuwe winkel bevind zich in het nieuwe Hotel Mandarin Oriental Barcelona, welke al Tiffany's verkoopt. Net als in de andere Manolo Blahnik's winkels is het decor minismalistisch en wit.

Wist je trouwens dat Manolo Blahnik van oorsprong Canarisch is? Jawel! Dus als je deze luxe schoenen van deze Spaanse top designer moet je bij Passeig de Gràcia nummer 38-40 zijn.

  • Praktische informatie:
    Wat: nieuwe winkel van Manolo Blahnik
    Waar: Passeig de Gràcia nummer 38-40 (bij het Hotel Mandarin Oriental Barcelona)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je