🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen Reageer
Home » Blog » Nieuwe winkel van Manolo Blahnik geopend in Barcelona

Nieuwe winkel van Manolo Blahnik geopend in Barcelona

Vanaf juni kunnen alle fashionista’s in Barcelona echte Manolo Blahnik’s hakken kopen. Het schoenenmerk dat groot werd door de serie Sex and the City heeft in Barcelona zijn vijfde winkel in Europa geopend en de tweede in Spanje na Madrid.

De nieuwe winkel bevind zich in het nieuwe Hotel Mandarin Oriental Barcelona, welke al Tiffany’s verkoopt. Net als in de andere Manolo Blahnik’s winkels is het decor minismalistisch en wit.

Wist je trouwens dat Manolo Blahnik van oorsprong Canarisch is? Jawel! Dus als je deze luxe schoenen van deze Spaanse top designer moet je bij Passeig de Gràcia nummer 38-40 zijn.

  • Praktische informatie:
    Wat: nieuwe winkel van Manolo Blahnik
    Waar: Passeig de Gràcia nummer 38-40 (bij het Hotel Mandarin Oriental Barcelona)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie