🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » World Press Photo in Barcelona

World Press Photo in Barcelona

World Press Photo Barcelona

De reizende fototentoonstelling van World Press Photo komt ieder jaar naar Barcelona. De prijswinnende foto’s van de grootste en belangrijkste internationale persfotografie wedstrijd worden dan in de Centre de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB) tentoongesteld.

Laatste update: 13/10/2022

World Press Photo 2022

De meer dan 200 foto’s en rapportages geven een mooi beeld van wat er het afgelopen jaar in de wereld is gebeurd. Vele laten de (soms zeer gruwelijke) gebeurtenissen die elders in de wereld zijn gebeurt zien, terwijl andere juist de schoonheid van de natuur, de mens, de sport, de wetenschap en de kunst tonen.

De tentoonstelling wordt aangevuld met een aantal parallelle activiteiten, van lezingen en workshops tot rondleidingen onder leiding van belangrijke internationale experts.

De tentoonstelling vindt dit jaar plaats van 4 november t/m 11 december 2022.

Indien je deze tentoonstelling nog niet gezien hebt, dan raad ik je zeker aan om langs te gaan en de beste persfoto’s ter wereld te zien.

 • Praktische  informatie:
  Wat: fototentoonstelling World Press Photo in Barcelona
  Waar: CCCB (Carrer Montalegre, 5)
  Metro: Universitat (L1 en L2) en Catalunya (L1, L3, L6 en L7)
  Wanneer: 4 november t/m 11 december 2022. Van dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur, zaterdag en feestdagen van 10:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 20:00 uur. Maandag gesloten.
  Prijs: €8,- p.p. (€6,- p.p. met korting)
  Website: https://www.cccb.org/

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie