De beste tips van een local!

In de Kleine Globetrotter Magazine

Toegevoegd op in Media
Barcelonametmarta in Kleine Globetrotter Magazine
Inhoudsopgave

Hoe leuk is dat? Voor de nieuwste editie van de Kleine Globetrotter Magazine mocht ik mijn tips delen voor een kidsproof bezoek aan Barcelona.

De Kleine Globetrotter Magazine is een hoogwaardige tijdschrift die uitgegeven wordt door Marlieke, eigenaresse van Kleine Globetrotter. Daarin worden allerlei persoonlijke reisverhalen en tips van andere reislustige ouders gedeeld. Super leuk en inspireren om doorheen te bladeren!

Mijn tips vind je dan nu ook terug in de nieuwste editie van de Kleine Globetrotter Magazine (editie nummer 7). Deze bestel je eenvoudig via de site van de kleineglobetrotter.nl.

Een exemplaar kost slechts €7,95 (€2,95 voor de digitale versie), maar abonneren kan ook!

Veel leesplezier gewenst!

Kleine Globetrotter Magazine editie nummer 7
Kleine Globetrotter Magazine

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je