🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » In de Kleine Globetrotter Magazine

In de Kleine Globetrotter Magazine

Hoe leuk is dat? Voor de nieuwste editie van de Kleine Globetrotter Magazine mocht ik mijn tips delen voor een kidsproof bezoek aan Barcelona.

De Kleine Globetrotter Magazine is een hoogwaardige tijdschrift die uitgegeven wordt door Marlieke, eigenaresse van Kleine Globetrotter. Daarin worden allerlei persoonlijke reisverhalen en tips van andere reislustige ouders gedeeld. Super leuk en inspireren om doorheen te bladeren!

Mijn tips vind je dan nu ook terug in de nieuwste editie van de Kleine Globetrotter Magazine (editie nummer 7). Deze bestel je eenvoudig via de site van de kleineglobetrotter.nl.

Een exemplaar kost slechts €7,95 (€2,95 voor de digitale versie), maar abonneren kan ook!

Veel leesplezier gewenst!

Kleine Globetrotter Magazine editie nummer 7
Kleine Globetrotter Magazine

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie