🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl bij NOS-Met Het Oog Op Morgen

HolaBarcelona.nl bij NOS-Met Het Oog Op Morgen

Kennen jullie het programma “Met Het Oog Op Morgen” van Radio 1? Het is een dagelijks radioprogramma van de NOS waarbij men over het nieuws spreekt. Omdat ze verschillende items over het Catalaans Referendum hadden, hebben ze mij als Catalaan benaderd om aan het programma mee te doen en zodoende de luisteraars te kunnen informeren over hoe de situatie daar is.

Het interview gebeurde gisternacht, op de vooravond van het Referendum van vandaag 1 oktober. We spraken over wat er stond te gebeuren en wat de verschillende gevolgen zouden zijn. Benieuwd naar mijn bijdrage voor het radioprogramma, luister hier terug naar het interview.

Interview HolaBarcelona.nl bij NOS-radioprogramma Met Het Oog Op Morgen
Ik mocht op de radio om te vertellen hoe de situatie in Catalonië is

Met Het Oog Op Morgen is sowieso een leerzaam en aangenaam radioprogramma om naar te luisteren en ze zullen in de komende dagen uiteraard nog aandacht schenken aan het Referendum. Blijf dus luisteren!

Tip: klik hier om meer weten over het Catalaans referendum en de redenen waarom Catalonië onafhankelijk wil worden.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie