🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Shoppen Reageer
Home » Blog » HEMA in Barcelona

HEMA in Barcelona

In Barcelona zijn sinds kort de deuren van maar liefst twee gloednieuwe HEMA-winkels geopend: aan de ene kant de grootste winkel van HEMA in Spanje winkelcentrum Glòries en dan nog de nieuwe HEMA-winkel in Carrer Pelai naast het Plaça de Catalunya. Dit zijn tevens de tweede en derde vestiging van het Nederlands winkelconcept in Barcelona. Voor Nederlanders die in Barcelona wonen heel leuk nieuws!

Laatste update: 22/02/2018

Waar zit de HEMA in Barcelona?

De eerste HEMA-winkel in Barcelona opende op 25 mei 2016 in de Carrer Portaferrissa nummer 16, op steenworp afstand van de beroemde Ramblas. Hier vestigde HEMA tevens hun kantoren.


Op 19 juli 207 kreeg Barcelona er een tweede HEMA bij, dit keer binnen het Centre Comercial Glòries, op Avinguda Diagonal nummer 208, niet ver van de Torre Agbar.

De laatste HEMA opende afgelopen 29 september haar deuren in het centrum van Barcelona, bij Carrer Pelai nummer 52. Alle winkels openen van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur en zijn een geliefde plek niet alleen onder de Nederlanders die er wonen of langskomen, maar ook bij Barcelonezen zelf! In de foto’s zie je een impressie van de HEMA winkel in het Glòries winkelcentrum.

HEMA in Glòries winkelcentrum Barcelona
HEMA in Glòries winkelcentrum

Inmiddels heeft HEMA de vierde winkel in Barcelona geopend, dit keer in het winkelcentrum La Maquinista.

Wat vind je in de HEMA Barcelona?

In de Hema-winkels van Barcelona vind je bijna al hun assortiment van huishoudelijke producten (zoals kantoor en decoratie artikelen voor het huis maar ook kleine elektronica apparaten), baby- en kinderproducten (kleding, speelgoed), cosmetica (make-up, crèmes), eten (van drop tot eierkoeken, stroopwafels en andere Nederlandse lekkernijen; behalve rookworst en tompouce helaas) en allerlei hebbedingetjes waar je blij van wordt. Dat hun winkelformule goed aanslaat in de Spaanse steden is goed te zien aan de inmiddels drie winkels in Barcelona en hun vijf andere vestigingen in Madrid.

Shoppen bij de HEMA in Barcelona
Shoppen bij de HEMA in Barcelona
Nederlandse producten bij de HEMA in Barcelona
Nederlandse producten (“disseny holandès”) bij de HEMA in Barcelona

Nu weet je dus waar je straks met Sinterklaas je pepernoten en chocolade letter in Barcelona kunt halen!


  • Praktische informatie:
    Wat: HEMA in Barcelona
    Waar: Carrer Portaferrissa, 16; Centre Comercial Glòries (Avinguda Diagonal, 208); Carrer Pelai, 52; Centre Comercial La Maquinista (Carrer de Potosi, 2)
    Metro: Liceu (L3) voor HEMA Portaferrissa; Glòries (L1) voor HEMA Glòries; Catalunya (L1, L3, L6 en L7) voor HEMA Pelai; Sant Andreu (L1) en Torras i Bages (L1) voor HEMA La Maquinista
    Wanneer: van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie