De beste tips van een local!

Oktoberfest in Barcelona

Toegevoegd op in Events
Oktoberfest in Barcelona
Inhoudsopgave

Barcelona viert zijn eigen Oktoberfest iedere oktober in Montjuïc. Bezoek dit bierfestival met liters Duits bier, live muziek, attracties en veel meer voor een avond gezelligheid onder veel bierliefhebbers, locals en expats!

Laatste update: 21/10/2023

Oktoberfest Barcelona 2023

Oktoberfest Barcelona

Barcelona's Oktoberfest in een bierfestival in ware Duitse stijl, gemodelleerd naar het originele Oktoberfest in München.

Op het Plaça de l'Univers komt een enorme tent te staan met veel bars en lange tafels, tientallen bierkranen die ijskoud Duits Paulanerbier in grote bierglazen serveren naast heerlijke traditionele Beierse gerechten, live muziek met polka banden en dj's, vele attracties en vooral veel gezelligheid.

Er is zelfs een 'kidszone' aanwezig met kinderspelletjes en andere attracties om de kleine te vermaken.

Het hoogtepunt van het festival is de openingsceremonie van het eerste vat dat in de middag van de openingsdag plaatsvindt met het startsein 'O ‘zapftis!', de traditionele schreeuw voor "het is getapt" in Beiers dialect.

Omdat er beperkte capaciteit is in de tent, wordt er aangeraden om je plek voor de Oktoberfest Barcelona van tevoren online te reserveren. Zo weet je het zeker dat je een plek aan tafel zal hebben.


 • Praktische informatie:
  Wat: Oktoberfest Barcelona
  Waar: Plaça de l'Univers (Montjuïc)
  Metro: Espanya (L1, L3 en L8)
  Wanneer: 4 oktober t/m 15 oktober 2023 van 17:00 uur (in het weekend vanaf 12:00 uur) tot 23:00 of 01:00 uur (raadpleeg de website van Oktoberfest Barcelona voor een actuele tijdschema)
  Prijs: gratis entree
  Let op: om er zeker van een plek te zijn, kun je beter een tafel online reserveren
  Website: https://www.oktoberfest-barcelona.es/

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je