🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje 2011

HolaBarcelona.nl genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje 2011

Met heel veel plezier mag ik communiceren dat HolaBarcelona.nl is genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje 2011.

Het Spaans Verkeersbureau in Nederland reikt voor het tweede jaar een persprijs uit voor de beste publicaties over Spanje. Het thema van dit jaar is “Cultuur in Spanje” in de breedste zin van het woord. Het gaat dus zowel over traditionele als moderne cultuur, muziek, musea, festivals, architectuur, theater, tradities, enz.

Op 30 november 2011 zal de winnaar van de blogprijs Proef Spanje bekend worden gemaakt en zal de prijs worden uitgereikt bij de Spaanse ambassadeur in Den Haag. Ik ben natuurlijk razend benieuwd wie de winnaar zal worden en vind het al een eer om erbij te horen.

Alvast bedankt aan de anonieme lezer wie HolaBarcelona.nl had ingestuurd naar het Spaans Verkeersbureau!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie