🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Wonen Reageer
Home » Blog » Rechts politiek Spanje gaat op monsterzege af

Rechts politiek Spanje gaat op monsterzege af

De rechtse oppositie in Spanje is op weg naar een verpletterende zege bij de parlementsverkiezingen op zondag 20 november. Dat blijkt uit een landelijke peiling, die gepubliceerd is in de krant El País.

De conservatieve Partido Popular (PP), geleid door de 56-jarige Mariano Rajoy, zou een recordmeerderheid in het parlement behalen, aldus de peiling.

De regerende socialisten (PSOE), met Alfredo Perez Rubalcaba (60) als lijststrekker, kunnen rekenen op de grootste nederlaag sinds 1975.

Spanje wordt al jaren geteisterd door de crisis: de huizenmarkt is ingestort en de werkloosheid ligt boven de 20 procent. De socialisten hebben het economische tij niet weten te keren en zo gaat de meerderheid van de Spaanse bevolking waarschijnlijk voor de rechtse oppositiepartij Partido Popular (PP).

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie