🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl genomineerd voor de Travvies Awards 2013

HolaBarcelona.nl genomineerd voor de Travvies Awards 2013

HolaBarcelona.nl genomineerd voor de Travvies Awards 2013
Voor het tweede jaar is HolaBarcelona.nl genomineerd voor de Travvies Website Awards 2013. Dit is een prijs dat aan de beste Nederlandstalige reiswebsites- en blogs wordt gegeven. Dit jaar zijn er maar liefst 130 genomineerden en HolaBarcelona.nl is genomineerd in de categorie ‘bestemmingsspecifiek’ (zie Hola Barcelona).

Is HolaBarcelona.nl je favoriete site om alles over deze geweldige stad te leren? Ga dan snel naar de Travvies website (http://www.stedentripper.com/travvies/) om je stem voor HolaBarcelona.nl uit te brengen! Stemmen kan trouwens heel snel en eenvoudig gedaan worden door alleen een vinkje te zetten bij je favoriete site (je hoeft dus geen gegevens in te vullen). Stemmen kan slechts tot en met 7 juni, dus wees er snel bij.

Alvast bedankt voor jullie inzet en stemmen, of zoals we zeggen in Spanje, ¡muchas gracias!.

[button size=”medium” url=”http://www.stedentripper.com/travvies/” text=”Stem nu!” target=”_blank” color=”green” ]

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie