🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl genomineerd voor de Travvies Website Awards 2012

HolaBarcelona.nl genomineerd voor de Travvies Website Awards 2012

De Travvies Website Awards eren de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites en travel blogs. Dit jaar zijn er 130 genomineerden, verdeeld over 10 categorieën. En HolaBarcelona.nl is genomineerd in de categorie Bestemmingsspecifiek! Hoera!

Om kans te maken op de prijs van beste Bestemmingsspecifiek website heb ik echter je stem hard nodig. Stemmen kan tussen 19 en 29 juni via de website van www.travvies.com.

Laat vrienden en bekenden ook weten dat HolaBarcelona.nl genomineerd is en vraag ze te stemmen. Alvast bedankt je support en stem! ¡Gracias!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie