🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl is vanaf nu Barcelona met Marta

HolaBarcelona.nl is vanaf nu Barcelona met Marta

Je leest het goed. HolaBarcelona.nl is van naam verandert. Na 9 prachtige jaren waarin ik veel hebt gedaan voor HolaBarcelona.nl, was er nu tijd voor verandering! Vanaf nu heet de site Barcelona met Marta en wordt mijn doel om jullie een nóg persoonlijker beeld over het Barcelona van de locals te geven.

Waarom een nieuwe naam?

Maar waarom, vraag je je misschien af, en nog belangrijker, kan ik alle content op HolaBarcelona.nl nog steeds lezen? Jazeker! Alles blijft gewoon hetzelfde, alleen is er nu dus een nieuwe naam en ikzelf zal proberen om voortaan iets persoonlijk te zijn, door onder meer, mijn gezicht vaker aan jullie te laten zien, video’s op te nemen en leuke verhaaltjes te delen over het leven in Barcelona.


Wat kan ik van Barcelona met Marta verwachten?

Op de website zelf is er niks verandert, behalve de naam en url dan. Je kunt dus nog steeds met gerust hart alle content die ik op de site heb staan raadplegen. Het is wel mijn bedoeling om de content op de website en social media meer persoonlijk te maken, zodat jullie een beter idee krijgen van hoe het Barcelona van de locals is. En dat wil ik niet alleen door middel van foto’s en posts doen, maar ook met filmpjes!

Ik ben daarnaast ook bezig met het schrijven van een nieuwe reisgids voor de webshop. Eentje met alleen echte verborgen pareltjes die je nergens anders kunt vinden. Klinkt mooi toch?

In het volgende filmpje leg ik je meer uit over de naamsverandering en wat je ervan kunt verwachten.

De beste tips voor je stedentrip naar Barcelona krijg je dus voortaan via Barcelona met Marta, de enige echte local gids uit Barcelona, geboren en getogen in Barcelona!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie