🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Reizen Reageer
Home » Blog » Gratis webinar over Barcelona deze zomer

Gratis webinar over Barcelona deze zomer

Sinds eind juni is het weer mogelijk om naar Barcelona te reizen. Het aantal besmettingen is enorm gedaald en de noodtoestand is inmiddels opgeheven, waardoor de stad weer bruist als vanouds. Wel zijn er wat dingen veranderd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Zo is het dragen van een mondmasker op de meeste plaatsen nog verplicht en word je als toerist helemaal gescreend bij aankomst op de luchthaven.

Gratis webinar met twee experts

Om jullie een beter beeld te geven van de situatie in Barcelona en alle maatregelen die genomen zijn, heb ik de krachten gebundeld met de Nederlandse gids Robbert Reurings (van Robbcn.com en SagradaFamiliatours.nl) die in Barcelona woont en de hele lockdown heeft meegemaakt. Samen organiseren we op 5 juli een gratis online webinar waarin we reizigers informeren over de situatie en de maatregelen in Barcelona.

Wil je Barcelona bezoeken, maar heb je nog vragen over de maatregelen en hoe corona proof Barcelona eigenlijk is, dan is deze gratis webinar zeker iets voor jou!

Alle info op een rij

Tijdens de webinar zal Robbert alles uitleggen over de stand van zaken in Barcelona, hoe het reizen met alle maatregelen er nu uitzien, hoe het er bij een hotel, restaurant of winkel aan toe gaat, wat je allemaal nog kunt zien en doen in Barcelona en waarmee je als toerist nog rekening moet houden. Tijdens de presentatie zal ik achter de schermen alle vragen van de deelnemers beantwoorden. Zodoende kunnen we jullie van alle nodige informatie voorzien en kunnen jullie met een gerust hart jullie trip naar Barcelona voorbereiden.

Meld je nu aan

Ben je geïnteresseerd in deze webinar, meld je dan nu alvast aan! De webinar zal plaatsvinden op 5 juli om 20:00 uur en is te volgen vanaf een computer, tablet of telefoon.

Inschrijven kan gemakkelijk via onderstaande button. Je ontvangt daarna een bevestiging van je registratie per e-mail. Daarmee kun je straks op 5 juli deelnemen aan onze webinar. Voor wie zich alvast wil inlezen over de corona maatregelen in Barcelona, heb ik hier een post erover geschreven.

[button size=”medium” url=”https://robbcn.webinargeek.com/weer-welkom-in-barcelona” text=”Aanmelden” target=”_blank” rel=”nofollow noreferrer noopener” color=”orange” ]

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie