🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » Nieuw: de HolaBarcelona.nl gids en webshop!

Nieuw: de HolaBarcelona.nl gids en webshop!

HolaBarcelona.nl bestaat inmiddels 5 jaar. Hoera! Hoog tijd dat ik al mijn persoonlijke tips en informatie over Barcelona die ik over de jaren heen heb verzamelt zou bundelen in een handige reisgids! En zo gezegd, zo gedaan: deze week is de gloednieuwe webshop van HolaBarcelona.nl geopend, met als eerste product op de toonbank de Barcelona Gids. Kom het snel bekijken en download alvast je eigen exemplaar!

De eerste HolaBarcelona.nl reisgids: Barcelona Gids

Lancering Barcelona Gids van HolaBarcelona.nl

Barcelona Gids is mijn eerste digitale reisgids over Barcelona. Deze gids in A4 formaat telt maar liefst 200 pagina’s volop inspiratie, tips en actuele informatie voor de perfecte stedentrip naar Barcelona. Alle nodige informatie, zoals vervoer, belangrijke bezienswaardigheden en musea zitten erin. Maar ook plattegronden, persoonlijke tips, leuke eettentjes en plekjes waar alleen de locals naartoe gaan, zoals je van me gewend bent, komen aan bod.

Naast de vele mooie plaatjes die je gelijk in de stemming zullen brengen, is dit een zeer complete reisgids die je heel makkelijk mee op pad kunt nemen. De gids zal je leidden door de meest belangrijke delen van Barcelona, met tal van leuke culturele weetjes en culinaire tips voor onderweg die je nergens anders kunt vinden. Alle tips en bezienswaardigheden zijn makkelijk terug te vinden op de overzichtskaart en dankzij mijn persoonlijke tips zal je de stad leren kennen als een local.

De Barcelona Gids is voor € 12,50 te downloaden in de webshop.

[button size=”medium” url=”https://shop.barcelonametmarta.nl/product/barcelona-gids/” text=”Shop nu >” target=”_blank” color=”orange” ]

HolaBarcelona.nl webshop nu geopend

Maar dit is nog niet alles! Om de gids te verkopen heb ik ook nog eens een webshop geopend: shop.barcelonametmarta.nl. De webshop werkt op een beveiligde server, is overzichtelijk en biedt verschillende betaalmethodes voor jouw gemak. Zodra je de bestelling geplaatst hebt, ontvang je een mailtje waarin de link naar de PDF wordt gegeven en door daar op te klikken kun je deze gids als PDF downloaden op je computer, mobiel of tablet en mee op reis nemen.

In de toekomst zal de webshop aangevuld worden met nieuwe stadsgidsen en thema gidsen die je op weg zullen helpen bij een reis naar Barcelona. Houd dus de webshop in de gaten voor nieuwe producten en gidsen over Barcelona!

Heb je vragen over de webshop of suggesties over een thema voor een gids, schroom niet om een reactie achter te laten! Laten we in 2016 heel veel mooie gidsen uitgeven!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie