🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » Nieuw: Barcelona Kidsgids

Nieuw: Barcelona Kidsgids

Na de lancering van mijn stadgids mocht de Barcelona Kidsgids uiteraard niet ontbreken in mijn webshop. Helemaal nu ik moeder ben geworden en Barcelona al een aantal keer zelf heb mogen beproeven als moeder met een kleine baby. En wat blijkt? Barcelona is écht een super kindvriendelijke stad! Er is zó veel te beleven dat het haast moeilijk wordt om te kiezen tijdens een familievakantie. Vandaar deze gids dus, waar ik de allerbeste tips, kindvriendelijke attracties en gezinsuitjes in Barcelona en omgeving verzamel.

Dé meest complete gids voor een reis naar Barcelona met de kinderen

Als ouder heb je het vaak veel te druk met de kids, je baan en een huishouden, om ook nog eens een leuke vakantie te gaan verzinnen. Bovendien biedt Barcelona zoveel leuks dat je snel door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar dus deze reisgids, speciaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, van baby’s tot pubers, waarin ik je help om jullie vakantie voor te bereiden met de fijnste tips, activiteiten en adressen die je nodig hebt.

Enkele prangende vragen die de Barcelona Kidsgids beantwoordt zijn:

  • Wat is beter met de kinderen, vliegen of met de auto naar Barcelona?
  • Waar kun je het beste overnachten met de kinderen in Barcelona?
  • Wat moet je meenemen wanneer je met een baby naar Barcelona reist?
  • Wat is het fijnste vervoersmiddel met de kinderen in Barcelona?
  • Welke bezienswaardigheden en musea in Barcelona zijn leuk voor de kinderen?
  • Wat is er in de zomer, herfst, winter en lente te doen met de kinderen in Barcelona?
  • Waar vind je de leukste speeltuinen in Barcelona?
  • Waar kun je uit eten gaan met de kinderen in Barcelona?
  • Waar moet je allemaal rekening houden tijdens een familiereis naar Barcelona?

Wat maakt de Barcelona Kidsgids zo bijzonder?

De Barcelona Kidsgids is een meer dan 200 pagina’s tellende reisgids met alle nodige informatie en de leukste insider tips voor een kindvriendelijke vakantie in Barcelona. Allemaal zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd door mij, een echte local dus, die naast mijn ervaring als opgroeiend kind in Barcelona, nu ook eens de stad als moeder heb mogen ervaren.

De meeste tips zijn dus nergens anders te vinden omdat ze enkel bij locals en inwoners zoals ik bekend zijn en geven je een uniek kijkje in het Barcelona van de locals. Zo verklap ik je onder andere waar je het grootste reuzenrad binnenin een speelgoedwinkel kunt vinden, in welk stadspark er iedere zomer een buitenzwembad geopend wordt en waar je de leukste miniatuurtreinen in Barcelona kunt zien.

Extra mooi meegenomen is dat er in deze kidsgids overal een leeftijdscategorie aangeduid wordt. Zo weet je gelijk welke attractie of activiteit interessant is voor je baby, kleuter, peuter, schoolkind of tiener.

Ik laat je onder andere zien waar de lokale gezinnen heen gaan met de kids, wat de leukste kindvriendelijke evenementen en kidsfestivals in Barcelona zijn, en wat je allemaal aan je kinderen te eten kunt geven wanneer je in Barcelona bent.

Ik geef je daarnaast een handige lijst van baby proof adressen (onder andere om te eten, borstvoeding te geven of je baby te verschonen) en leuke restaurants in Barcelona waar je met de kinderen heen kunt gaan. En voor de shopliefhebbers heb ik er uiteraard ook wat leuke tips tussen staan!

Wanneer je met je kinderen op pad wilt, dan hoef je maar één van de vijf kindvriendelijke wandelroutes (inclusief plattegrond) door Barcelona te volgen uit de gids, om alle highlights van Barcelona op jullie gemak te ontdekken.

Deze gids is dus voor iedereen die een familiereis naar Barcelona aan het voorbereiden is en tips zoekt over reizen met de kinderen naar Barcelona, wat er allemaal te doen is en op welke dingen je moet letten. De fijnste manier om Barcelona te ontdekken is uiteraard met de tips van een local!

Dus ga je dit jaar naar Barcelona met de kinderen, download dan nu gelijk de Barcelona Kidsgids om je te helpen bij het organiseren van jullie ultieme reis naar Barcelona met de kinderen!

Waar shop je de Barcelona Kidsgids?

De Barcelona Kidsgids is voor slechts € 12,50 te downloaden in de webshop van Barcelona met Marta.

De gids is een PDF die je eenvoudig op je laptop, mobiel of tablet kunt downloaden en bewaren en mee op pad kunt nemen. Je hebt geen internet nodig om deze te lezen.

Wil je meer lezen over de Barcelona Kidsgids of de reisgids direct downloaden, klik dan op de onderstaande button.

[button size=”medium” url=”https://shop.barcelonametmarta.nl/product/barcelona-kidsgids/” text=”Shop nu >” target=”_blank” color=”orange” ]

Lees meer:

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie