De beste tips van een local!

Jeugdherbergen in Barcelona

Inhoudsopgave

De goedkoopste accommodatievorm in Barcelona zijn de jeugdherbergen of youth hostels. Voor minder dan een tientje heb je al een bed, toilet en douche. De prijzen zijn laag omdat de kamers en badkamers worden gedeeld; je slaap in een slaapzaal met andere mannen, vrouwen of gemengd. Sommige jeugdherbergen bieden ook privékamers aan met eigen badkamer. De meeste jeugdherbergen fungeren als ontmoetingsplek tussen backpackers en jonge stedentrippers. Ze beschikken vaak van een gemeenschappelijke keuken en televisielounge met bordspellen, dvd-speler en spelcomputers, naast gratis WiFi en andere faciliteiten zoals kluisjes en airconditioning.

Jeugdherbergen tips in Barcelona

Hieronder heb ik een aantal leuke adressen samengesteld van goedkope hostels in Barcelona, onder andere in de binnenstad, l’Eixample en andere locaties in de stad.

Youth hostels in centrum Barcelona

Youth hostels in het oude centrum Barcelona

Youth hostels in l'Eixample

Youth hostels in andere locaties in Barcelona

Jeugdherbergen aanbieders in Barcelona

Zoek je als accommodatie in Barcelona een jeugdherberg? Kijk dan eens naar het mooie aanbod van de volgende aanbieders:

Bekijk de aanbiedingen van onze partners

Plattegrond met jeugdherbergen in Barcelona

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je