🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Sport Reageer
Home » Blog » Barcelona Tennis Open

Barcelona Tennis Open

Barcelona Open Banc Sabadell 2017

Barcelona Open Banc Sabadell, ook bekend als Trofeo Conde de Godó, is het oudste tennistoernooi in Spanje. Het toernooi vindt jaarlijks plaats op het chique complex Real Club de Tenis de Barcelona, een van de belangrijkste sportinstellingen van de stad. Een verplichte halte voor de sportfanaten en voor wie kennis wil maken met Spaanse beroemdheden en de jetset.

Laatste update: 24/03/2023

Barcelonas tennistoernooi

Het eerste tennistoernooi Conde de Godó vond plaats in 1953. Het is genoemd naar de graaf Godó, diegene die het toernooi organiseerde voor het eerst ter viering van hun nieuwe tennisclub in Pedralbes.

Met de tijd is dit tennistoernooi een van de belangrijkste toernooien van Spanje geworden. Hier hebben spelers zoals Rafa Nadal, Carlos Moyà, Arantxa Sánchez-Vicario, Conchita Martínez en Alberto Berasategui gespeeld.

Barcelona Open Banc Sabadell vindt dit jaar plaats van 15 t/m 23 april 2023.

Wil je bij het Barcelona Tennis Open zijn, dan kun je het beste je kaarten van tevoren kopen. Dat kan eenvoudig online geregeld worden onder andere via de officiële site van Barcelona Open Banc Sabadell.

Je kunt voor losse tickets of voor een abonnement kiezen. Prijzen variëren aan de hand van de locatie en soort wedstrijd, maar de goedkoopste kosten €9,- en de duurste €120,-.


 • Praktische informatie:
  Wat: tennistoernooi Barcelona Open Banc Sabadell
  Waar: Real Club de Tenis de Barcelona (Carrer de Bosch i Gimpera, 5)
  Metro: Reina Elisenda (L12) en Palau Reial (L3)
  Wanneer: van 15 t/m 23 april 2023
  Prijs: tussen €9,- en de duurste €120,- p.p.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie