🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Wonen Reageer
Home » Blog » Gratis WiFi in Barcelona

Gratis WiFi in Barcelona

Wist je dat er maar liefst 439 punten met gratis WiFi in Barcelona zijn? Deze zijn te herkennen aan de paal met een blauw bord, met daarop een grote W en de tekst ‘Barcelona Wifi’.

Barcelona WiFi biedt iedereen gratis toegang tot het internet, zodat je snel handige informatie kunt vinden of gebruik kan maken van sociale netwerken. Dit kan heel erg handig zijn tijdens het reizen, dus ik raad je aan om de blauwe paaltjes in de gaten te houden.

Barcelona WiFi: hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de gratis internet verbinding moet je eerst inloggen op de WiFi van de gemeente met je smartphone, tablet of laptop. De verbinding duurt een uur en werkt binnen een straal van 20 meter (in gesloten ruimtes) tot 150 meter (in de openlucht). De snelheid van de internetverbinding ligt op 256 kbps maar verbreekt zich automatisch als je 30 minuten niet aan het surfen bent.

Kijk voor meer informatie op www.bcn.cat/barcelonawifi.


Gratis WiFi in Barcelona: waar?

Zoals gezegd zijn er maar liefst 439 verschillende punten waar je gratis internet toegang kunt vinden in Barcelona. Deze zijn verspreid over de hele stad. Voor een beter overzicht kun je op de onderstaande kaart klikken. Daarnaast kun je bij vele bars, cafés en restaurants in Barcelona gratis WiFi vinden. Deze zijn van buiten te herkennen aan de ‘Free WiFi’ sticker.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie