🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Park Güell tickets

Park Güell is een van de meest bekende werken van Antoni Gaudí in Barcelona en trekt, net als de Sagrada Família, dagelijks duizenden bezoekers. Sinds 2013 moeten bezoekers entreekaarten kopen om toegang te krijgen tot Park Güell. Het voordeel hiervan is dat het binnen het monumentale gedeelte veel rustiger is, waardoor je nu foto’s kunt maken zonder dat er een menigte toeristen voor je staat.

Het is dan ook sterk aan te raden om kaartjes voor Park Güell online van tevoren te kopen; hiermee kun je de lange wachtrijen vermijden en ben je verzekerd van toegang.

Op deze pagina vertel ik je precies welke soorten toegangskaarten er zijn, wat de kosten zijn en kun je ze direct boeken.

Online tickets Park Güell kopen

Om het Park Güell te bezoeken heb je tegenwoordig tickets nodig. Omdat het aantal bezoekers per uur zeer beperkt is, is het zeker aan te raden om je kaartjes voor het Park Güell van tevoren online te kopen. Zodoende ben je verzekerd van toegang op je gewenste dag en hoef je niet lang in de wachtrij te staan.

Let op: tickets hebben een tijdslot en medewerkers zijn hier heel erg strikt in. De tickets wijzen op een bepaald tijdstip waarop je naar binnen mag (met een maximale vertraging van 30 minuten). Als je niet op tijd bij de ingang van het monumentale gedeelte bent, wordt je ticket geannuleerd. Het is dus belangrijk om daar op tijd te zijn (beter te vroeg dan te laat).

Skip-the-line tickets Park Güell

Toegangskaarten voor het Park Güell zijn online en ter plekke te koop. Echter, omdat het Park Güell een zeer populaire attractie is en de uitverkochte dagen frequent zijn, is het raadzaam om je bezoek aan het Park Güell van tevoren in te plannen en kaartjes alvast online kopen. Zodoende ben je verzekerd van toegang tot het Park Güell en omzeil je de lange wachtrijen bij de kassa.

🎟️ Koop nu: Snelle toegang tot Park Güell (sla de wachtrijen over).

Tickets Huis van Gaudí

Binnen het Park Güell bevind zich het Huis van Gaudí, de plek waar Antoni Gaudí woonde en dat nu als museum over de architect dient. Wil je deze bezoeken, dan dien je aparte tickets voor aan te schaffen.

Let op: deze attractie is helaas tijdelijk gesloten.

Gaudí Huis - Park Güell gratis bezoeken
Let op: je hebt aparte tickets nodig voor het huis van Gaudí in Park Güell

Tickets voor rondleidingen Park Güell

Je kunt ook het Park Güell met een gids bezoeken om alle ins en outs over het beroemdste park van Barcelona te leren. Tickets voor deze rondleiding kun je het beste online van tevoren boeken. De tour wordt in meerdere talen aangeboden (waaronder Spaans en Engels) en duurt ongeveer 75 minuten.

🙋‍♂️ Koop nu: Begeleide rondleidingen voor Park Güell (75 minuten durende rondleiding)

Bundel korting inclusief Park Güell tickets

Voor extra voordeel kun je er ook voor kiezen om online een bundel korting inclusief Park Güell te bestellen, bijvoorbeeld als je ook het Casa Museu Gaudí (het huis van Gaudí in Park Güell) of de Sagrada Família wilt bezichtigen. Check onderstaande bundel kortingen om het meeste uit jouw bezoek aan Barcelona te halen.

Park Güell gratis bezoeken

De enigen die tegenwoordig nog gratis toegang hebben tot Park Güell zijn de buurtbewoners van het park en de leden van Gaudir Més. Daarnaast is er een bosgebied van 7 hectare bovenop het park dat open is voor het publiek en dus zonder entreekaart bezocht kan worden. Echter, in dit gebied zul je geen gebouwen van Gaudí vinden, maar wel een prachtig uitzicht over de stad.

Veelgestelde vragen over de Park Güell tickets

Is Park Güell de moeite waard?

Park Güell staat bekend om zijn unieke architectuur, kleurrijke mozaïeken en prachtige uitzichten over Barcelona. Deze topattractie is zeker de moeite waard, onder andere vanwege de artistieke ontwerpen van Antoni Gaudí, de mooie uitzichten en de ontspannen sfeer die er heerst.

Wanneer is de beste tijd om Park Güell te bezoeken?

De beste tijd om Park Güell te bezoeken is vaak vroeg in de ochtend of laat in de middag. Op deze tijdstippen is het park minder druk, waardoor je meer kunt genieten van de rust en de bezienswaardigheden.

Heb je tickets nodig voor Park Güell?

Ja, sinds 2013 zijn entreekaarten verplicht om het monumentale gedeelte van Park Güell te betreden. Het is aan te raden om je tickets van tevoren online te kopen om wachtrijen te vermijden.

Hoe kan ik tickets kopen voor het Park Güell?

Je kunt tickets voor Park Güell online kopen via de officiële website van het park of via andere partnersites. Daar kun je de beschikbaarheid controleren, een geschikte datum en tijd selecteren en je tickets aanschaffen.

Wat zijn de prijzen van de entreekaarten voor Park Güell?

De prijzen voor entreekaarten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals leeftijd en het type kaartje. Voor volwassenen liggen de prijzen rond de €10,-, terwijl er kortingen zijn voor kinderen, senioren en studenten. Buurtbewoners mogen bovendien het park gratis betreden met een speciale kaart.

Zijn er kortingen voor Park Güell?

Ja, er zijn vaak kortingen beschikbaar voor bepaalde groepen, zoals kinderen, senioren en groepen. Ook kunnen er speciale aanbiedingen zijn, dus het is de moeite waard om de officiële website te bekijken voor eventuele kortingsmogelijkheden en promoties.

Hoeveel tijd moet ik doorbrengen in Park Güell?

De meeste mensen brengen ongeveer 1,5 tot 2 uur door in Park Güell om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. Als je een begeleide tour volgt, kan de duur variëren.

Zijn er annulerings- of wijzigingsbeleid?

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan variëren afhankelijk van waar je je tickets hebt gekocht. Het is belangrijk om de voorwaarden te controleren bij het boeken van je tickets.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.