🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Park Güell tickets

Voor het bezoeken van het Park Güell moet sinds 2013 betaald worden. Hier mogen nu maar een maximaal aantal bezoekers per uur naar binnen. Dus van tevoren tickets voor Park Güell kopen is zeer aan te raden!

Het voordeel hiervan is dat het een stuk rustiger is binnen het monumentale gedeelte en dat je nu weer foto’s kunt maken zonder dat er een mensenmassa van toeristen voor je staat.

Online tickets Park Güell kopen

Om het Park Güell te bezoeken heb je tegenwoordig dus tickets nodig. Omdat het aantal bezoekers per uur zeer beperkt is, is het zeker aan te raden om je kaartjes voor het Park Güell van tevoren online te kopen. Zodoende ben je verzekerd van toegang op je gewenste dag en hoef je niet lang in de wachtrij te staan.

Let op: tickets hebben een tijdslot en medewerkers zijn hier heel erg strikt in. Tickets wijzen op een bepaald tijdstip waarop je naar binnen mag (met een maximale vertraging van 30 minuten). Als je niet op tijd bij de ingang van het monumentale gedeelte bent, wordt je ticket geannuleerd. Het is dus belangrijk om daar op tijd te zijn (beter te vroeg dan te laat).

Tickets Huis van Gaudí

Binnen het Park Güell bevind zich het Huis van Gaudí, de plek waar Antoni Gaudí woonde en dat nu als museum over de architect dient. Wil je deze bezoeken, dan dien je aparte tickets voor aan te schaffen.

Gaudí Huis - Park Güell gratis bezoeken
Let op: je hebt aparte tickets nodig voor het huis van Gaudí in Park Güell

Tickets voor rondleidingen Park Güell

Je kunt ook het Park Güell met een gids bezoeken om alle ins en outs over het beroemdste park van Barcelona te leren. Tickets voor deze rondleiding kun je het beste online van tevoren boeken. Met een gids vermijd je daarnaast de lange wachtrijen en ben je zeker dat je binnen kan.

Kaarten voor een rondleiding in het Park Güell zijn er al vanaf € 26,- p.p.. Het entreekaartje voor Park Güell is in de prijs inbegrepen. Na je boeking ontvang je je voucher per e-mail. De tour wordt in meerdere talen aangeboden (Spaans en Engels) en duurt ongeveer 1,5 uur.

Bundel korting inclusief Park Güell tickets

Voor extra voordeel kun je er ook voor kiezen om online een bundel korting inclusief Park Güell te bestellen, bijvoorbeeld als je ook het Casa Museu Gaudí (het huis van Gaudí in Park Güell) of de Sagrada Família wilt bezichtigen. Check onderstaande bundel kortingen om het meeste uit jouw bezoek aan Barcelona te halen.

Park Güell gratis bezoeken

De enigen die tegenwoordig nog gratis toegang hebben tot Park Güell zijn de buurtbewoners van het park en de leden van Gaudir Més. Daarnaast is er een bosgebied van 7 hectare bovenop het park dat open is voor het publiek en dus zonder entreekaart bezocht kan worden. Echter, in dit gebied zul je geen gebouwen van Gaudí vinden, maar wel een prachtig uitzicht over de stad.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.