🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Eten Reageer
Home » Blog » Review: Demasié

Review: Demasié

Na Chock en Boldú, hebben de koekjesliefhebbers een nieuw adres om naartoe te gaan in Barcelona: Demasié. Deze koekjeswinkel staat vooral bekend om hun “rolls”, lekkere ronde gebakjes die in alle smaken en kleuren komen. Ben je benieuwd naar de koekjes van Demasié, lees dan verder mijn review!

Over Demasié

Demasié is een ambachtelijke en jonge patisserie gevestigd in de wijk El Born. Ze beschikken over twee winkels, een bij Carrer de la Princesa, 28, en de tweede bij Plaça Santa Maria del Mar, 7.

Demasié staat vooral bekend om zijn cinnamon roll (kaneelbroodje), maar hun vitrines liggen bom​​vol met kleurrijke en smaakvolle koekjes en taarten.

Koekjeswinkel Demasie Barcelona
Koekjeswinkel Demasié Barcelona

Hun makers laten zicht inspireren door de Amerikaanse keuken en dat zie je dan ook terug in de koekjes, gebakjes en taarten die ze serveren: van red velvet tot matcha of Oreo cake!

Daarnaast doen ze bij Demasié qua design ook erg leuk. Alles straalt vrolijkheid uit en is tot in de puntjes verzorgd.


Mijn ervaring bij Demasié

Zoals ik jullie al liet zien in mijn video van El Born, ben ik een grote liefhebber van de koekjes van Demasié. Daar vind je zoveel lekkere koekjes dat het lastig is om te kiezen!

Hoewel ze om de “rolls” bekend staan, een soort ronde gebak, kun je hier ook prima terecht voor Amerikaanse koeken en taarten. Denk hierbij aan chocolate chip cookies, red velvet taart en worteltaart.

Qua rolls heb je ook allerlei smaken, van gezouten karamel, dulce de leche en pistache tot aan hun befaamde cinnamon roll (kaneelbroodje). Maar mijn favoriet blijft de oreo roll. Dat is een gebak met Oreo smaak die ze voor jou kunnen opwarmen. Heerlijk!

De kosten voor zo’n roll zijn €3,50 en ze zijn zo machtig dat je daarna eventjes niks meer kan eten!

Koekjes bij Demasie Barcelona
Koekjes bij Demasié Barcelona

Dus ben je in Barcelona en heb je zin in wat lekkers, ga dan vooral langs de koekjeswinkel van Demasié!

Heb jij de cinnamon roll of en andere koekje van Demasié al weleens gehad? Ik hoor het graag in de comments!

Koekjes eten bij Demasie Barcelona
Koekjes eten bij Demasié

Beoordeling Demasié

Eten: ★★★★★
Service: ★★★★☆
Decor: ★★★★★
Totaal: ★★★★★


Lees meer:

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie