🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Eten Reageer
Home » Blog » Ontbijt tip: Quasi Queviures

Ontbijt tip: Quasi Queviures

Je kunt in Spanje overal ontbijten ’s ochtens en dit is echt betaalbaar. Neem als voorbeeld een ontbijt bij Quasi Queviures (ook bekend als QuQu) in Barcelona: voor €2 heb je koffie naar keuze met een croissant of een donut. Ideaal om de dag te beginnen of als tussendoortje!

Ontbijten bij Quasi Queviures

Ik heb laatst Quasi Queviures als onbijttent geprobeerd en ik vond het een top uitvinding! Naast het feit dat het heel goedkoop is, vind ik de locatie van Quasi Queviures heel geschikt: midden op de Passeig de Gràcia, ideaal als tussenstop tijdens het winkelen bijvoorbeeld. Andere ontbijt mogelijkheden bij Quasi Queviures zijn:

 • broodje met koffie voor €2,25
 • broodje met sinassapelsap en koffie voor €3,95
 • 2 gekookte eieren met bacon, toast en koffie voor €4,65

De gehele ontbijt menukaart van Quasi Queviures vind je hieronder.

[button size=”medium” url=”https://www.barcelonametmarta.nl/app/uploads/2012/12/Quasi-Queviures-Barcelona-Ontbijt-menukaart.jpg” text=”Check menu” target=”_blank” color=”orange” ]

Over Quasi Queviures

Quasi Queviures is geschikt om zowel als bar voor een snelle koffie of als plek om zakelijke afspraken te maken. En gezien er in de omgeving vele kantoren zijn, is het niet gek om hier ’s ochtends vele werkende mensen te zien langskomen voor een koffie.

Een ander pluspunt van Quasi Queviures is natuurlijk het decor. Ik vond het namelijk heel erg mooi, de combinatie van industrieel met klassiek, de tegels op de vloer, de marktkraam om de verse producten te zien, de bar met een collectie aan flessen aan de wand… ik vond het heel erg mooi en smaakvol ingericht. Na een zoektocht op internet heb ik kunnen vinden dat de designstudio Lázaro Rosa-Violán hiervoor verantwoordelijk is en dat ze als doel hadden om de sfeer van een Franse bistro te creëren.

Je kunt bij Quasi Queviures behalve ontbijten ook lunchen en ’s avonds eten. Dit restaurant/bar is namelijk de hele dag open.

Beoordeling Quasi Queviures

Eten: ★★★☆☆
Service: ★★★☆☆
Decor: ★★★★★
Totaal: ★★★☆☆

 • Praktische informatie:
  Wat: ontbijten bij Quasi Queviures restaurant in Barcelona
  Waar: Passeig de Gràcia, 24
  Metro: Passeig de Gràcia (L2, L3 en L4) en Diagonal (L3 en L5)
  Wanneer: de hele jaar door open van 07:45 uur ’s ochtends tot 01:30 uur ’s avonds. Vrijdag en zaterdag tot 02:00. Zaterdag vanaf 08:30 ’s ochtends. Zondag van 09:30 tot 02:00.
  Prijs: €

Tip: mis mijn andere reviews niet en bekijk de ontbijt tips pagina voor meer leuke adressen in Barcelona. Bon profit!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie