🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » 080 Barcelona Fashion

080 Barcelona Fashion

Twee keer per jaar, in de winter en begin zomer, wordt de 080 Barcelona Fashion modeshow gehouden. Voor vijf dagen is Barcelona dé mode hoofdstad: alle designers, creatieven, bloggers, coolhunters en modejournalisten zijn aanwezig om de laatste collecties en trends in de modewereld van Barcelona te spotten.

Laatste update: 15/01/2020

Tijdens de 080 Barcelona Fashion worden modeshows van verschillende onafhankelijke ontwerpers uit Barcelona tentoongesteld. Ook gevestigde merken zoals Mango, Desigual, Sita Murt en TCN hebben hier een plek. De show vindt meestal plaats in een adembenemende locatie. Zo zijn er edities geweest in het oude gebouw van het Hospital de Sant Pau, het Universiteitsgebouw, de Llotja de Mar of het Palau de Pedralbes.

De 080 Barcelona Fashion is niet alleen een ontmoetingsplaats voor ontwerpers en creatieven, maar het is ook een ontmoetingsplaats voor professionals uit de industrie. In de ‘080 Showroom’ kunnen professionals uit de mode industrie kennis maken met ontwerpers en deals met ze sluiten.

De komende editie van de 080 Barcelona Fashion zal plaatsvinden van 3 t/m 6 februari 2020 in Sant Pau Recinte Modernista. Kaartjes zijn hier te krijgen. Met dit ticket kun je onder andere het 080 Open Area bezoeken, een soort ‘village’ met verschillende mode tentoonstellingen en stands voor het publiek.

  • Praktische informatie:
    Wat: modeshow 080 Barcelona Fashion
    Wanneer: 3 t/m 6 februari 2020
    Waar: Recinte Modernista de Sant Pau
    Metro: Sant Pau | Dos de Maig (L5)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie