De beste tips van een local!

Barcelona Terrasweek

Toegevoegd op in Events
Inhoudsopgave
A Vista d'Hotel - Terrasweek Barcelona

"La Setmana de les Terrasses", voorheen "A Vista d'Hotel", is het Terrasweek van Barcelona en vindt elk jaar aan het begin van de zomer plaats. Een uitstekende kans om de meer dan 60 dakterrassen van top hotels in de stad te ontdekken!

Laatste update: 02/06/2023

Setmana de les Terrasses 2023

Dit jaar vindt de Setmana de les Terrasses tussen 2 en 11 juni 2023 plaats.

Tijdens deze week openen meer dan 60 hotels in de stad hun dakterrassen voor het publiek. Daar worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals concerten, tapas workshops en live jazzmuziek.

De meest geweldige hotels van Barcelona, zoals het Ohla Hotel, Olivia Plaza, Hotel Pulitzer, Hotel Mandarin Oriental, Iberostar Paseo de GraciaCotton House Hotel of het H-10 Cubik, doen hier aan mee. Vanaf veel van deze dakterrassen zal je verrast worden door een nieuwe blik op de stad terwijl je wat lekkers nuttigt.

Voor een compleet (en actuele) overzicht van hotels die hier aan mee doen en alle activiteiten, raadpleeg de website van mesqhotels.cat.

  • Praktische informatie:
    Wat: Barcelona Terrasweek 'A Vista d'Hotel'
    Waar: verschillende luxe hotels
    Wanneer: van 2 t/m 11 juni 2023
    Prijs: gratis

Lees ook: de beste rooftop bars in Barcelona.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je