🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Barcelona Terrasweek

Barcelona Terrasweek

A Vista d'Hotel - Terrasweek Barcelona

“La Setmana de les Terrasses”, voorheen “A Vista d’Hotel”, is het Terrasweek van Barcelona en vindt elk jaar aan het begin van de zomer plaats. Een uitstekende kans om de meer dan 60 dakterrassen van top hotels in de stad te ontdekken!

Laatste update: 02/06/2023

Setmana de les Terrasses 2023

Dit jaar vindt de Setmana de les Terrasses tussen 2 en 11 juni 2023 plaats.

Tijdens deze week openen meer dan 60 hotels in de stad hun dakterrassen voor het publiek. Daar worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals concerten, tapas workshops en live jazzmuziek.

De meest geweldige hotels van Barcelona, zoals het Ohla Hotel, Olivia Plaza, Hotel Pulitzer, Hotel Mandarin Oriental, Iberostar Paseo de GraciaCotton House Hotel of het H-10 Cubik, doen hier aan mee. Vanaf veel van deze dakterrassen zal je verrast worden door een nieuwe blik op de stad terwijl je wat lekkers nuttigt.

Voor een compleet (en actuele) overzicht van hotels die hier aan mee doen en alle activiteiten, raadpleeg de website van mesqhotels.cat.

  • Praktische informatie:
    Wat: Barcelona Terrasweek ‘A Vista d’Hotel’
    Waar: verschillende luxe hotels
    Wanneer: van 2 t/m 11 juni 2023
    Prijs: gratis

Lees ook: de beste rooftop bars in Barcelona.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie