🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Hellmann’s Burger Route Barcelona

Hellmann’s Burger Route Barcelona

Gourmet burgers zijn al een tijdje hot in Barcelona. En tijdens de Hellmann’s Burger Route des te meer! Speciaal voor deze gelegenheid, vind je bij sommige van de beste burgertenten in Barcelona een compleet burgermenu voor slechts €10. Een aanrader voor de echte burger liefhebbers!

De Hellmann’s Burger Route wordt zowel in Barcelona als in Madrid gehouden. Bij meer dan 40 restaurants (de helft in Barcelona en de andere helft in Madrid) staat van 27 juni t/m 24 juli 2016 een speciale Hellmann’s burger op de kaart, met uiteraard de unieke Hellmann’s mayonaise als ingrediënt. Het menu wordt begeleid door een drankje en wat frietjes, allemaal voor slechts €10. Al trek gekregen? Bekijk dan de volledige lijst van de deelnemende restaurants op de site van Hellmann’s. Mijn persoonlijke suggesties zijn: Meatpacking Bistro, La Santa del Born, SantaBurg, Anauco en Nice People BB. Bon profit! (eet smakelijk!).

  • Praktische informatie:
    Wat: Hellmann’s Burger Route Barcelona 2016
    Waar: verschillende locaties
    Wanneer: 27 juni t/m 24 juli 2016
    Prijs: €10 (burger + frietjes + drankje)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie