De beste tips van een local!

Música als Parcs

Toegevoegd op in Events
Música als Parcs Barcelona
Inhoudsopgave

Iedere zomer worden een reeks gratis concerten in de parken van Barcelona georganiseerd. Een mooie gelegenheid om de verschillende parken van Barcelona te leren kennen en om te genieten van de muziek in de openlucht.

Laatste update: 01/06/2018

Dit jaar wordt Música als Parcs van 2 juni t/m 30 augustus gehouden op zo'n 30 verschillende locaties. Met maar liefst 50 concerten van verschillende muziekstijlen zoals klassieke muziek, jazz, blues of swing, zit er vast ook wat leuks voor je tussen!

De concerten worden in de volgende parken en stadstuinen gehouden: Parc de la Ciutadella, Jardins de Vil·la Cecília, Parc de les Aigües del Guinardó, Turó Park, Jardins de La Tamarita, Jardins de la Primavera, Parc Central de Nou Barris, Jardins del Pou de la Figuera, Jardins de la Font dels Ocellets, Jardins de Montbau, Jardins de Gaietà Renom, Plaça del Duc de Medinaceli, Jardins de Can Brasó, Jardins de Josep Goday i Casals, Parc de Joan Miró, Parc de l'Estació del Nord, Pantà de Vallvidrera, Jardins d’Ernest Lluch, Jardins de Manuel J. Arnalot, Jardins de Rubió i Lluch, Parc de la Creueta del Coll, Jardins de la Mediterrània, Jardins de Tete Montoliu, Jardins de Can Mantega, Parc de la Trinitat, Jardins del Turó del Putxet en Parc del Clot.


Extra leuk zijn de rondleidingen die aangeboden worden voor dat het concert begint. Een unieke kans om deze parken en stadstuinen beter te leren kennen.

Het openingsconcert zal plaatsvinden op 2 juni, in het Parc de la Barceloneta, en de sluitingsconcert zal op op 30 augustus gehouden worden in het Parc del Clot. Voor het complete programma klik hier.

  • Praktische informatie:
    Wat: reeks openlucht concerten Música als Parcs
    Waar: verschillende parken en stadstuinen
    Wanneer: van 2 juni t/m 30 augustus 2018
    Prijs: gratis

Foto bron: Jordi Forcadell van The Hanfris Quartet

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave