🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Música als Parcs

Música als Parcs

Iedere zomer worden een reeks gratis concerten in de parken van Barcelona georganiseerd. Een mooie gelegenheid om de verschillende parken van Barcelona te leren kennen en om te genieten van de muziek in de openlucht.

Laatste update: 01/06/2018

Dit jaar wordt Música als Parcs van 2 juni t/m 30 augustus gehouden op zo’n 30 verschillende locaties. Met maar liefst 50 concerten van verschillende muziekstijlen zoals klassieke muziek, jazz, blues of swing, zit er vast ook wat leuks voor je tussen!

De concerten worden in de volgende parken en stadstuinen gehouden: Parc de la Ciutadella, Jardins de Vil·la Cecília, Parc de les Aigües del Guinardó, Turó Park, Jardins de La Tamarita, Jardins de la Primavera, Parc Central de Nou Barris, Jardins del Pou de la Figuera, Jardins de la Font dels Ocellets, Jardins de Montbau, Jardins de Gaietà Renom, Plaça del Duc de Medinaceli, Jardins de Can Brasó, Jardins de Josep Goday i Casals, Parc de Joan Miró, Parc de l’Estació del Nord, Pantà de Vallvidrera, Jardins d’Ernest Lluch, Jardins de Manuel J. Arnalot, Jardins de Rubió i Lluch, Parc de la Creueta del Coll, Jardins de la Mediterrània, Jardins de Tete Montoliu, Jardins de Can Mantega, Parc de la Trinitat, Jardins del Turó del Putxet en Parc del Clot.


Extra leuk zijn de rondleidingen die aangeboden worden voor dat het concert begint. Een unieke kans om deze parken en stadstuinen beter te leren kennen.

Het openingsconcert zal plaatsvinden op 2 juni, in het Parc de la Barceloneta, en de sluitingsconcert zal op op 30 augustus gehouden worden in het Parc del Clot. Voor het complete programma klik hier.

  • Praktische informatie:
    Wat: reeks openlucht concerten Música als Parcs
    Waar: verschillende parken en stadstuinen
    Wanneer: van 2 juni t/m 30 augustus 2018
    Prijs: gratis

Foto bron: Jordi Forcadell van The Hanfris Quartet

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie