🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Events Reageer
Home » Blog » Zomerfeest op Kasteel Montjuïc

Zomerfeest op Kasteel Montjuïc

Iedere zaterdagavond van juni en iedere zondagavond van juli wordt er een speciaal feest gehouden in het kasteel van Montjuïc, het zogenaamde Nits al Castell in juni en Vespres d’Estiu al Castell de Montjuïc in juli.

Laatste update: 04/07/2019

Tijdens deze zomeravonden zal het kasteel van Montjuïc omgetoverd worden tot een feestlocatie waar onder andere concerten van jazz, bossa nova, dixieland, soul en pop plaats zullen vinden. Mis het niet!

Toegang tot het zomerfeest en de rest van het kasteel is vrij vanaf 15:00 uur voor bezoekers (normaliter kost de toegang voor het kasteel €5 p.p.). De concerten beginnen rond 19:00 uur. Vanaf 21:30 uur zal er daarnaast een pendelbus heen en weer rijden van het kasteel tot aan Plaça d’Espanya.


Tip: mis het uitzicht over Barcelona vanuit de top van het kasteel van Montjuïc niet, dat ’s avonds als het verlicht is, ook adembenemend is!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie