De beste tips van een local!

Comicbeurs Saló del Còmic

Toegevoegd op in Kinderen
Inhoudsopgave
35 Salón Internacional del Cómic de Barcelona

Stripboeken fans hebben ieder jaar een afspraak staan tijdens Barcelona's Comic Con, de comicbeurs Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ook wel "Còmic Barcelona" genoemd.

Laatste update: 24/03/2022

Còmic Barcelona 2022

Deze beurs, volledig gewijd aan de wereld van de comics en stripboeken, trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers en maar liefst 197 exposanten en uitgeverijen.

Het is dus een groot evenement en vooral leuk voor kinderen en stripboek liefhebbers. Daarnaast wordt tijdens de beurs ook aandacht aan de laatste video games van Nintendo en Playstation gegeven en is er een speciale ruimte voor de kinderen om zich te vermaken.

De Saló Internacional del Còmic de Barcelona vind elk jaar in april of mei plaats op het beursterrein van Montjuïc. De entreeprijs voor een dag bedraagt €10,- en je kunt ze online kopen.

Tip: sommige mensen komen hier ook verkleed, wees dus voorbereid om de gekste mensen met de meest bizarre pakken voorbij te zien lopen!


 • Praktische informatie:
  Wat: stripbeurs Comic Barcelona (voorheen Saló del Còmic)
  Waar: Fira Barcelona Montjuïc (Avinguda Reina Maria Cristina)
  Metro: Espanya (L1, L3 en L8)
  Wanneer: van 6 t/m 8 mei 2022. Van 10:00 's ochtends tot 20:00 uur behalve op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur.
  Prijs: €10 p.p. (gratis voor kinderen tot 4 jaar oud)

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave