🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl bij Mangiare!

HolaBarcelona.nl bij Mangiare!

Ken je het radioprogramma (of de podcasts) van Mangiare! al? Het is een wekelijks radioprogramma van NPO Radio 1 waarbij koken en eten de hoofdrol spelen. Afgelopen aflevering was wel een heel speciale want… ik zit er namelijk in! Dit was waarschijnlijk tot nu toe mijn leukste bijdrage aan de Nederlandse media, want ik mocht verslaggever Chris Bajema (van de ‘Man met de microfoon’) op het culinaire pad sturen in Barcelona zodat hij het échte Barcelona kon proeven. Super leuk vond ik dat!

Waar ik hem allemaal heen stuurde? Dat hoor je uiteraard terug in het radioprogramma! Maar een tip van de sluier: ik stuurde Chris naar enkele van mijn favoriete eetadressen zodat hij lekker kon eten met uiteraard wat tapas en andere lokale lekkernijen. Benieuwd naar mijn tips en wat Chris er van vond? Luister dan hier het volledige programma terug!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie