De beste tips van een local!

HolaBarcelona.nl bij Mangiare!

Toegevoegd op in Media
Mijn Barcelonatips in radioprogramma Mangiare
Inhoudsopgave

Ken je het radioprogramma (of de podcasts) van Mangiare! al? Het is een wekelijks radioprogramma van NPO Radio 1 waarbij koken en eten de hoofdrol spelen. Afgelopen aflevering was wel een heel speciale want... ik zit er namelijk in! Dit was waarschijnlijk tot nu toe mijn leukste bijdrage aan de Nederlandse media, want ik mocht verslaggever Chris Bajema (van de 'Man met de microfoon') op het culinaire pad sturen in Barcelona zodat hij het échte Barcelona kon proeven. Super leuk vond ik dat!

Waar ik hem allemaal heen stuurde? Dat hoor je uiteraard terug in het radioprogramma! Maar een tip van de sluier: ik stuurde Chris naar enkele van mijn favoriete eetadressen zodat hij lekker kon eten met uiteraard wat tapas en andere lokale lekkernijen. Benieuwd naar mijn tips en wat Chris er van vond? Luister dan hier het volledige programma terug!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.000 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Geen reacties gevonden. Plaats als eerste een reactie.

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave
Gratis Barcelona mini-gids

Ga je binnenkort naar Barcelona? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de gratis mini gids met 20 pagina's vol tips en prachtige foto's.

X Sluiten

Nee, dank je