🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl genomineerd voor blogprijs Proef Spanje 2013

HolaBarcelona.nl genomineerd voor blogprijs Proef Spanje 2013

Hoera! HolaBarcelona.nl is voor de derde keer op rij genomineerd voor de blogprijs Proef Spanje.

Deze prijs wordt door het Spaans Verkeersbureau in Nederland georganiseerd en geeft een prijs voor de beste artikelen in print- en online media met het thema Spanje van het afgelopen jaar.

Dit jaar was het thema Spaanse steden en dorpen en HolaBarcelona.nl is genomineerd voor mijn artikel over de Catalaanse stad Tarragona. Deze kun je hier teruglezen.

De prijzen zullen op 28 november in het Carlton Ambassador in Den Haag uitgereikt worden en ik zal er natuurlijk weer bij zijn. Stemmen kan niet, want de winnaar wordt door een deskundige jury gekozen.

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie