🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media 1 reactie
Home » Blog » HolaBarcelona.nl in een nieuw jasje

HolaBarcelona.nl in een nieuw jasje

Na meer dan een jaar HolaBarcelona.nl met een grijze achtergrond en een groen logo, vond ik het hoog tijd om HolaBarcelona.nl en geheel nieuwe look te geven.

Zo is de website overzichtelijker geworden en is het menu simpeler gemaakt. Je kunt nu kiezen tussen ‘Naar Barcelona’, ‘Waar slapen’, ‘Wat doen’ en ‘Blog’. Onder deze categorieën vind je nog steeds dezelfde pagina’s zoals bij de oude website. Dus je vindt nog altijd alles over eten en drinken, hotels en appartementen, de metro in Barcelona en veel meer op HolaBarcelona.nl.

Het logo heeft ook een redesign gekregen. Zo is de kleur blauw van de zee opgenomen, is de skyline van de stad toegevoegd en staat het hartje voor mijn liefde voor Barcelona.

Binnenkort zullen ook de eerste aanbevelingen door andere locals verschijnen op het blog. Op deze manier kan ik jullie unieke tips geven over de beste plekken om speciale bieren te drinken, waar je de beste massage kunt krijgen, hoe je ‘calçots’ eet of wat dan ook.

Hopelijk vinden het jullie het net zo leuk als ik! Mochten jullie tips of aanbevelingen hebben laat dan gerust een reactie achter. Heel veel plezier op het vernieuwde HolaBarcelona.nl 🙂

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

1 gedachte over “HolaBarcelona.nl in een nieuw jasje”

Plaats een reactie