De beste tips van een local!

HolaBarcelona.nl in een nieuw jasje

Toegevoegd op in Media
Inhoudsopgave

Na meer dan een jaar HolaBarcelona.nl met een grijze achtergrond en een groen logo, vond ik het hoog tijd om HolaBarcelona.nl en geheel nieuwe look te geven.

Zo is de website overzichtelijker geworden en is het menu simpeler gemaakt. Je kunt nu kiezen tussen 'Naar Barcelona', 'Waar slapen', 'Wat doen' en 'Blog'. Onder deze categorieën vind je nog steeds dezelfde pagina's zoals bij de oude website. Dus je vindt nog altijd alles over eten en drinken, hotels en appartementen, de metro in Barcelona en veel meer op HolaBarcelona.nl.

Het logo heeft ook een redesign gekregen. Zo is de kleur blauw van de zee opgenomen, is de skyline van de stad toegevoegd en staat het hartje voor mijn liefde voor Barcelona.

Binnenkort zullen ook de eerste aanbevelingen door andere locals verschijnen op het blog. Op deze manier kan ik jullie unieke tips geven over de beste plekken om speciale bieren te drinken, waar je de beste massage kunt krijgen, hoe je 'calçots' eet of wat dan ook.

Hopelijk vinden het jullie het net zo leuk als ik! Mochten jullie tips of aanbevelingen hebben laat dan gerust een reactie achter. Heel veel plezier op het vernieuwde HolaBarcelona.nl :)

1 reactie

  1. Ralph
    10 jaren geleden

    Zeer mooi Marta!

Laat een reactie achter


Inhoudsopgave