🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media Reageer
Home » Blog » HolaBarcelona.nl in Margriet Living Special

HolaBarcelona.nl in Margriet Living Special

Barcelona om van te smullen‘, zo heet het stukje in de nieuwe Margriet waarvoor ik geïnterviewd werd. In het artikel vertel ik uitgebreid over de nieuwste hotspots en culinaire-adressen in Barcelona. Van het grootste horeca-complex van Spanje, El Nacional, tot aan het hippe Eat Street Barcelona festival, waar elke maand de lekkerste streetfood van bekende chefs te vinden is!

Samen met andere bloggers sta ik deze week dus in de Margriet Living Special, een mooie extra uitgave van het bekende vrouwenmagazine Margriet, dat vol staat met inspirerende woonideeën, trends en tips voor een happy home. Met als leuke extra de insider reistips van de bloggers! Ik voor Barcelona, Nathalie van Map Of Joy voor Londen en Lenneke van LoveCities voor Kopenhagen. Het perfecte leesvloer om alvast in de reisstemming te komen. Haal dus nu jouw exemplaar want deze ligt nu in de winkels!

HolaBarcelona.nl in Margriet Living Special
HolaBarcelona.nl in Margriet Living Special
HolaBarcelona.nl in Margriet Living Special
HolaBarcelona.nl in Margriet Living Special

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

Plaats een reactie