🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Ik geef nu ook tours in Barcelona.

Media 2 reacties
Home » Blog » HolaBarcelona.nl vernieuwt website en logo

HolaBarcelona.nl vernieuwt website en logo

Hoera! HolaBarcelona.nl is vernieuwd, en hoe! De laatste maanden is er achter de schermen heel hard gewerkt om HolaBarcelona.nl van een gloednieuw jasje te voorzien. Niet alleen is het logo en de huisstijl aangepast, maar ook de hele website heeft een update gehad. Zo is HolaBarcelona.nl nu helemaal mobiel vriendelijk geworden, is de navigatie overzichtelijker geworden en kun je sneller de tickets voor je favoriete bezienswaardigheden bestellen. Benieuwd naar wat je van de nieuwe HolaBarcelona.nl kunt verwachten, lees dan verder!

Een nieuwe site

De laatste keer dat ik een redesign voor HolaBarcelona.nl deed was in de zomer van 2014 (zie hier mijn post). In de tussentijd is er veel veranderd in het online media landschap. Onder andere is het belang van een “mobile first” website enorm gegroeid. Dat de oude site niet geheel aan de huidige technologische eisen voldeed, was een grote doorn in het oog voor mij. Voor de nieuwe website ben ik samen met het web- en reclamebureau Allyourmedia aan de slag gegaan om een 100% mobiel vriendelijke site te bouwen, waarbij een goede gebruikerservaring en snelheid centraal staan.

Nieuwe website HolaBarcelona
De nieuwe website van HolaBarcelona.nl

Enkele nieuwe features van het vernieuwde HolaBarcelona.nl zijn:

  • Een gebruiksvriendelijkere website met een groter menu;
  • Duidelijke informatie over o.a. locatie, openingstijden, prijzen en tickets voor de belangrijkste bezienswaardigheden;
  • Handige inhoudsopgave om het lezen van de pagina’s te vergemakkelijken;
  • Directe bestelbutton voor tickets bij bezienswaardigheden en attracties;
  • Je kunt je favoriete blogs en bezienswaardigheden nu opslaan;
  • Veel nieuwe content en relevante pagina’s zoals hotspots in Barcelona of rondleidingen in Barcelona;
  • Veel nieuwe reisinspiratie door middel van grotere afbeeldingen.

Een nieuw logo en huisstijl

Ook het logo en de huisstijl van HolaBarcelona.nl zijn geheel vernieuwd. Het nieuwe logo is simpeler, toch elegant, met en knipoog naar Gaudí’s kleurrijke trencadís, en de vrolijke geest van Barcelona.

Nieuwe logo holabarcelona

In de komende weken zal er nog wat werk verzet moeten worden om de laatste puntjes op de i te zetten, maar voor nu mogen jullie alvast de nieuwe site en logo aanschouwen. Mocht je toch iets geks tegenkomen of iets opvallen, dan hoor ik het uiteraard graag!

Ik ♥ van Barcelona

Hou jij ook zo van Barcelona? Schrijf je dan nu in voor mijn Barcelona nieuwsbrief boordevol leuke tips en al het leuks uit de stad. Sluit je aan bij de >2.900 andere Barcelona liefhebbers. Oh, je ontvangt ook nog eens mijn gratis mini gids met tips voor Barcelona.

Foto van auteur
Hola! Mijn naam is Marta en ik ben een geboren en getogen Barcelonesa. Ik vind het fantastisch om mensen kennis te laten maken met Barcelona, en vooral het Barcelona van de locals. In Barcelona ben ik altijd op zoek naar leuke plekken en tips die ik daarna met jullie kan delen, met als doel dat jullie Barcelona kunnen ervaren als een local.

Marta

🙋🏻‍♀️ ¡Oye! Heb je mijn gidsen al gezien? En wist je dat ik ook tours in Barcelona geef?

2 gedachten over “HolaBarcelona.nl vernieuwt website en logo”

  1. Ziet er prachtig uit Marta. Voor ons is Hola Barcelona echt het favoriete infobaken. Bij top 10 dakterrassen zeker ook even Hotel Edition meenemen (naast Mercat El Born). Is vrij te bezoeken. Echt gaaf. Hotel REC is daarentegen niet bijzonder. Ik heb op Facebook zojuist nog een sfeerfilmpje geplaatst over El Born en ook paar beelden van Edition. Gr. vanuit El Born, Raph

    Beantwoorden

Plaats een reactie